tiistai 1. marraskuuta 2011

Marraskuun ensimmäinen päivä!


Ihanaa! Vihdoinkin ollaan marraskuussa! Olen odottanut tätä, sillä marraskuusta alkaa minun virallinen talven ja joulun odotukseni. Nyt alkaa pikkuhuiljaa jo hiipiä mieleen suurempia jouluisia ajatuksia, sitä alkaa suunnitella ja katsella asioita jouluisella silmällä. Eilen kuulin jopa, että Säkylässä järjestetään joulukuun alussa Joulupukkien kilpajuoksut. Hiukan hämmentää, että miten yksi pukki voi kilpaillaan itseään vastaan, mutta kaiketi sekin asia sitten tuonnempana selviää.

Vaikka olenkin kaksikymppinen aikuinen, on joulupukki minulle silti olemassa. Minusta on hölmöä, että kymmenen vuotta lapsen elämästä kerrotaan Joulupukin olevan olemassa ja sitten yhtäkkiä väitetään että kaikki on ollut satua. Eikö sekin ole ihan jokaisen omissa päätettävissä? En sano, että kaikkien tulisi uskoa samoihin asioihin, mutta ei se minusta vanhempienkaan tehtävä ole rikkoa jotain sellaista mitä ovat itse luoneet. Sitten voi jättää koko joulupukki-höpötyksen kertomatta jos se kerran on pakko rikkoa joskus.

Tuntuu kuin joulustressi olisi saanut minut valtaansa jo nyt tuosta edellisestä jurputuksesta päätellen. Mutta ei, en ole stressaantunut joulusta - sen sijaan kaikesta muusta olen. Koulu, työt, terveys.. Mutta toisaalta mikään niistä ei ole niin suurta ja vakavaa, että jouluni ja siihen valmistautuminen kärsisivät. Odotan innolla Turu7n kaupungin sonnustautumista jouluun, Tarja Turusen joulukonserttia ja Yön kauneimpia joululauluja Mikaelin kirkossa. Yön kauneimmat joululaulut ovat olleet jo muutaman vuoden perinteenä minulla, äidilläni ja mammallani. Käymme laulamassa kauniita joululauluja Mikaelin kirkossa kello 22.00 alkavassa tilaisuudessa. tänä vuonna ko. tapahtuma sijoittuu 17. päivään.


[valitettavasti kauniista Mikaelin kirkosta ei löytynyt talvista kuvaa]

Tarja Turusen konserttiin törmäsin vahingossa netissä ja lippupisteen ohi kulkiessani päätin spontaanisti ostaa liput itselleni ja äidilleni - äidin kun tiedän myös ihailevan suuresti Tarjaa.Joulukaupungin avajaisiin lienee vielä hetki aikaa, mutta sitä ennen voin aloitella vaikka joulukorttien tekoa, lahjojen ja lahjojen valmistamista. Jäävätköhän kortit tänäkin vuonna viimetinkaan kuten aina? :D Lahjatkin olisi kiva saada pukin rekeen ennen viimeistä tohinaa.

Tämän vuoden joulussa on se ihana puoli, että työskentelen kuuden ihanan pojan koulunkäyntiavustajana ja saan osallistua heidän joulujuhlaansa niin sunnittelijana, ohjaajana kuin elämyksen nauttijanakin. Aivan ihanaa jouluista puuhastelua luvassa siis myös työn saralla. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: