sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Jouluiset pannunaluset

IKEA:n korkkiset pannualuset ovat loistavia tuunauskohteita, sillä ne ovat yksistään aika tylsän näköisiä. Paljon on netissä ja blogeissa näkynyt niitä tuunattavan ja viime IKEAn reissulla minäkin nappasin pakkauksen mukaani, jotta voisin itsekin kokeilla. (:Monet ovat alusia tuunailleet teipin avulla, mutta koska minä tahdoin näistä jouluiset, päädyin itse valitsemaan kontaktimuovin. 

Tulostin netistä kolme kivaa kuvaa "CHRISTMAS STENCIL" -hakusanalla ja piirsin ne kontaktimuoville piirtämäni ympyrän sisään. 
Hitain vaihe olikin sitten leikata kuviot kontaktiin. :D Mutta siluettisaksilla sekin onnistuu aika näppärästi. Myös kontaktin asettelu alustalle ilman, että se repeää, on melkoinen taistelu. :D Mutta kylä tähänkin hommaan jonkinlainen tatsi vielä tuntui olevan. Nuorempana painoin paljon vaatteita ja kasseja ja käytin nimenomaan kontaktimuovitekniikkaa. 


Minä tuputtelin maalia vaahtomuovitöpöllä ja täytyy sanoa, että lopputuloksesta tuli ehkä jopa kivempi mitä osasin kuvitella. 

Näistä saa myös kivan lahjan. (: 

16 kommenttia:

 1. Todella taidokkaasti toteutit nämä aluset, wau!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä! Ajattelitko tauluiksi? Mietin vain, miten maali kestää lämpöä sulamatta kattilan pohjaan. Vai käytitkö jotain tiettyä, kuumuutta kestävää maalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Ja aivan tosiaan, unohdin mainita maalista paremmin. Käytin kuumuutta kestävää maalia, jota ostin Biltemasta. (:

   Poista
 3. Tulipa hienot ja tykkään erityisesti tuosta tekstialusesta sekä siitä missä on poro. Varmasti aika työläs tehdä, mutta lopputulos palkitsi :) Liisa

  VastaaPoista
 4. Niistä tuli ihanat jouluiset pannunaluset!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat. Mäkin tein viime vuonna vähän samantyylisellä tekniikalla pari pannunalusta. Kivoja lahjoja :)

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: