torstai 27. lokakuuta 2011

Joulusta 2011

Viimejoulusta tuntuu olevan ikuisuus ja tulevaankin jouluun on vielä kaksi kuukautta - jos siis haluaa ajatella joulua vain sinä juhlapyhänä. Minä en tahdo. Minulle joulu alkaa heti kun fiilis siihen syttyy. Syksyn pimetessä ja ensilumien sataessa alkaa viimeistään jo kutkuttaa.

En oikeastaan tiedä mitään tarkkaa tämän vuoden joulunvietosta. Varmaa on kuitenkin se, että lähiperhe kokoontuu taas yhteen, ja vietämme joulua sitten missä tahansa, niin siitä tulee ihanaa. Näin kun sanon, menee kaikki varmasti tavalla jos toisella pieleen. No, olen optimisti (joulun suhteen).

Joululahjoja olen jo suunnitellut ja oikeastaan sen, minkä luulin vaikeimmaksi, sainkin ensimmäisenä hahmoteltua. Toisin sanottuna tiedän tasan tarkkaan, mitä mieheke tulee saamaan joululahjaksi - hän kun on uusi lisä joululahjalistallani. Vaikeampaa tuntuu olevan keksiä muille, pitempiaikaisille läheisille lahjoja. Ideana on kuitenkin, ettei mitään turhaa krääsää hankittaisi varsinkaan sukulaisille - vain jos sille on todella käyttöä.

Muutaman lahjaidean uskallan paljastaa, olen melko varma ettei sukulaiseni käy blogiani (tai muitakaan blogeja) lukemassa. Olen nimittäin miettinyt, että mistähän saisi sellaisen kuivaajan, jolla voisi kuivatella esim. hedelmiä yms.. Sellaisesta äitini ja kummitätini kesällä keskustelivat, mutta jostain syystä se sitten jäi unohlaan. Ainakin Veikon Kone ja Kodin Ykkönen sitä myy, joten kenties täytyy käydä vähän kaupoilla jossain välissä hieman lähempänä joulua. En saa kuitenkaan moista härveliä jemmattua jouluun asti. Toinen ostoslistan kohta olisi soodastream äidilleni, mutta toisaalta hän ehkä kuitenkin tykkäisi enemmän tuosta kuivurista.

Lisäksi joululahjalistalleni on tullut yksi uusi ystävä, jota olisi myös mukava muistaa unohtamatta improvisaatioryhmäläisiämme sekä ystävääni, joka muutti Raumalle. Hänelle olisi kiva lähettää jotain pientä. Hui! Alkaa oikein hirvittää kun näitä lahjajuttuja alkaa tarkemmin miettiä. Onneksi miehekkeen lahja on kondiksessa - se kun on yleensä kaikkein vaikein. Huojentavaa on myös se, että hänellä on marraskuussa syntymäpäivät ja olen jo onnistunut keksimään hänelle sitäkin varten lahjan. Täytyisi vain keksiä mistä sellaisen löytäisi. Clas Ohlsonilta varmaan, mutta kun se on ehkä maailman ahdistavin paikka enkä voi mennä sinne yksin. 

Lisää jouluista jutustelua tulee tihenevään tahtiin. Tähän loppuun nyt kuitenkin vielä musiikkia, jonka myötä voinkin alkaa odottelemaan kuulaita marraskuisia kelejä. (:

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että tänne tulee päivityksiä! Täällä myös yksi joka odottaa ensilunta ja tietenkin joulua, nauttien myös juuri tästä valmistelusta ja odotuksesta. Eilen postiluukusta tippui Joululehti. :)

    Muutama joululahja on minullakin jo valmiina. :) Pian voisin alkaa miettiä myös joulukortteja, osa kun lähtee ulkomaille asti.

    VastaaPoista
  2. Kivaa kun joulusta aletaan jo kirjoitella, itselläkin on jo joulumieli alkanut pilkistellä esiin, joululahjoja myöskin jo mietittty, tosin ei hankittu. Hyvää joulunodotusta, tulen seurailemaan blogiasi tänäkin vuonna! :)

    ps. ihana kappale!

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: