torstai 20. lokakuuta 2011

Persoonallinen ja hauska joulukoti

Olen kerännyt lähenevän joulun kunniaksi tähän postaukseen muutamia persoonallisia DIY-vinkkejä jouluista tai ainakin juhlallista kotia varten. 

Kitakapulakattokruunun ohjeen löydät 


Uudet kuusenkoristeet on helppo tehdä liimamalle valmiiden päälle omavalintaisia helmiä. Jos haluaa nähdä enemmän vaivaa, voi itse ommella eri muotoisia pieniä koristeornamentteja ja liimailla niihin helmiä oman mielen mukaan. Nämä ovat myös kivoja pakettikoristeita. 

**********************

NYT alkaa minunkin joulubloggaukseni pikkuhiljaa startata ja jouluisia postauksia alkaa kertyä sitä mukaa kun saan ideoita. Toivottavasti moni eksyy kurkkaamaan blogiini ja jättää puumerkkinsä, jotta voin käydä vastavierailulla (: Valloittavaa syksyä ja joulunodotusta kaikille! 

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Me tytöt kirjoitellaan joulublogia ja toivotaan, että saataisiin täältä innokkaita joulu ihmisiä lukemaan sitä. Blogissamme kerromme jouluaskareista esim. joululahjojen ja -korttien teosta. Tervetuloa lukemaan ja mukavaa joulun odotusta!

  http://christmasstar-joulu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kivoja idoita. Ihastuin jotenkin noihin piparkakkupoikiin. Kotoota löytyis varmaan vähän ruskeaa huopaa, jos vaan ehtisi tuollaiset tehdä. :)

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla täällä :) Lisään sinut listaani myös! Kiva juttu tuo piparikoriste. Vois meillä toimia!

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: