keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ideoita DIY-joululahjoihin

Poimin muutamia kivoja lahjaideoita Cutoutandkeep.net-sivustolta tänne isnpiraatioksi, jos vaikka joku muukin niistä innostuisi. Ko. sivusto on muuten tosi mahtava paikka, sillä sieltä löytää ihan mielettömästi ohjeita ja ideoita eikä rekisteröityminen maksa mitään saatikka velvoita mihinkään. Kahnnattaa käydä kurkkaamassa jos ei ole vielä tuttu paikka.

VINYYLIPEILI

Hauska ja helppo lahjaidea. Kirpputorilta löytää halpoja vinyyleitä ja peilin voi irrottaa esim. vanhasta käsipeilistä. Luovuutta tässä projektissa saa käyttää rutkasti. Vinyylun voi esim. koristella oman makunsa tai lahjan saajan maun mukaan. Englanninkieliset kuvattomat ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

LAUKKU VANHOISTA TAI KÄYTTÄMÄTTÄ JÄÄNEISTÄ FARKUISTA:

Hauska ja helppo idea. Vaatekaapin kätköistä voi löytyä vaikka mitä ja etenkin vanhat farkut joita ei enää käytä, tai joita ei ole koskaan käyttänytkään, voivat saada täysin uuden elämän laukkuna. Tämä on kiva lahjaidea laukkuhulluille ja varsinkin niille, jotka arvostavat kierrätystä ja itse tehtyjä lahjoja. Kuvallisen ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

PULLONKORKKI-KAULAKORU: 


[kuva TÄÄLTÄ]

Koruista tykkäävälle itse tehty kaunis pullonkorkkikoru voi olla oiva lahja. Korkkiin voi sisällyttää esimerkiksi jonkin viestin lahjansajalle, kuvan jostain tai vaikka pienen karttakuvan paikasta, jossa viihdytte lahjan saajan kanssa yhdessä.Kaulakorun sijaan pullonkorkeista voi tehdä myös esim. korvakorut tai vaikka avaimenperän. Kaikessa yksinkertaisuudessaan korkin pohjaan tai päälle liimataan haluttu kuva/teksti, jonka jälkeen korkkiin tehdään pieni reikä, josta sen saa ripustettua haluamallaan tavallaan. Korkkia voi myös vasaroida litteämmäksi, jos mielii. Kuvat ja kirjallinen ohje löytyvät TÄÄLTÄ.

Lisää ideoita silloin tällöin - enenevissä määrin syksyn saavuttua. (;

6 kommenttia:

 1. Kylläpäs vaikuttaakin ihan kivalta sivustolta, täytyykin varmaan tutkia lähemmin! :) Kiitos vinkistä, nyt rupeaakin jo olemaan sopiva aika alkaa joululahjoja miettimään! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo kartta pullonkorkkikorussa. Täälläkin jo suunnitellaan, pohditaan ja kirjataan ylös:)

  Venla

  VastaaPoista
 3. Heippa! Kivat sivut sinulla =) jos sopii niin linkitän sinut omille sivuilleni =) minut saa myös linkittää vapaasti. Hyvää joulun odotusta sinulle =)

  VastaaPoista
 4. Juuli: Linkitä ihmeessä, minäkin linkitän sinut (: Ja kiva kun piipahdit!

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava toi vinyylipeili!!
  Laitetaan korvan taakse :)

  VastaaPoista
 6. Therefоre іt іѕ African-American Classical Music.

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: