keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Juhannuksen mentyä joulu saa vapaasti tulla

Jussit on nyt sitten vietetty ja kesähelteistä "nautittu" (=kärsitty). Ei sillä ettäkö nämä pari viileämpää päivää olisivat talven merkki.. tuskin vain. "Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee liian kuumia päiviä..." : D No, ei parane valittaa kun kerran näin hurmaavat vuodenajat rakkaalle maallemme on suotu. On se oikeastaan ihan kiva, että kunnon talven vastapainoksi tulee kunnon kesä, vaikken sitä kuumuutta siedäkään.

Nyt kun kesän suurin juhla on vietetty, olen antanut itselleni luvan alkaa ajatella joulua. Muutamia lahjaideoita on jo päähäni pälkähtänyt ja kortintekoa ja paketointia varten olen tehnyt vähän nettiostoksia Onnenpuu Ateljeesta sekä Hobbyhousesta.


Paljon paljon ihania papereita ja kartonkeja, joista saa kivoja kortteja, taustoja ja koristeita. 


Pajon paljon myös huopatarroja, ääriviivatarroja, tekstitarroja ja muita liimattavia koristuksia yms.. Ah, joulukorttien teko saa pian alkaa : DD


Lisäksi vähän silkki ja organza-nauhoja...


Kaksipuoleista teippiä...


Glitterliimaa...


Ja kakkupapereita kirpputorilta. 

Jos ei näillä päästä joulunkylkeen käsiksi niin ei sitten millään. Mielestäni tämä on hyvä aloitus joulualmisteluja ajatellen. On sentään jo jotain, mistä väsätä jotain - jos vaikka iskee kesähelteessä himo väsätä kortteja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: