maanantai 25. marraskuuta 2019

Tänä vuonna ei tarvitse lähettää joulukortteja

Postin totaalinen lakko tekee helpoksi tämän joulukorttiasian: niitä ei pysty lähettämään niin turha niita on tehdäkään. Sinänsä sääli, mutta minun puolestani kyllä kaikki tuki lakkoilijoille. Postin farssi on vain esileikkiä sille, mitä muuta on luvassa jos tämä soppa saadaan menemään läpi ilman muutoksia, lievennyksiä tai takaisinvetoja. 

Kortteja vuodelta 2016. 


Postin laajennut lakko vaikuttaa nyt siis myös aiempaa enemmän pakettien kulkuun sekä siihen, että jos sinulla on postissa jokin paketti odottamassa, et todennäköisesti tule saamaan sitä ulos. Matkahuolto kulkee edelleen, mutta tuskin sekään pystyy vastaamaan kaikkeen tarpeeseen sellaisella nopeudella kuin "tarve" olisi näin Black Fridayn ja joulun alla. 

Lakon on alustavasti ilmoitettu kestävän 22.12 saakka. Alunperin päivämääräksi oli ilmoitettu 8.12. Lisäksi tukilakko on laajentunut tänään maanantaina myös esim. Finnairin lentoliikenteeseen, laivaliikenteeseen sekä pääkaupunkiseudun linja-autoliikenteeseen. 

Mielenkiintoista nähdä kuinka pitkälle tämä menee ennen kuin minkäänlaisia sovintoesityksiä saadaan aikaiseksi. Vai saadaanko? 

Rakas lukijani, kiristeleekö tilanne jouluhermojasi?

7 kommenttia:

 1. Ei kiristele, tärkeille ihmisille menee postilaatikkoon viemällä kortit ja lopuille tekstiviesti, mikä ei oo sama asia ollenkaan ;) ainahan lakot on kurjia, mutta asiat täytyy olla ok. Onnellista juhlan odotusta, nauttikaa 1.ikiomalapsi-joulusta, se on kaikkein paras joulu koskaan <3 Päivi*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Kiitos paljon ja ihanaa joulunaikaa sinullekin! Kivaa, että jätit kommentin.

   Poista
 2. Ei kiristä ollenkaan. Minä ajattelin lähettää whats app viestinä kaikki joulutervehdykset <3

  VastaaPoista
 3. Minulla oli kortit ja merkit valmiina, mutta pitää säästää pinkka ensi jouluun. Jotain tilausta on verkkokaupassa, mutta pitää toivoa, että Matkahuollon kautta ehtii tulla. 😀

  VastaaPoista
 4. Ei ollenkaan,kortit vien henkilökohtaisesti ja osalle soitan myös joulutervehdykset.Kaupasta saan mitä tarvitsen niin ei tartte miettiä tuleeko paketit perille.
  Joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiristelee, sillä lähetän paljon paketteja ja Matkahuolto nosti lakon myötä hintoja ihan roimasti. Matkahuollolla on myös paljon työläämpää lähettää kuin Postilla.

  Joulukorteista saan onneksi osan toimitettua ihan itse perille, loput jäävät sitten vaan jakamatta :/

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: