lauantai 22. joulukuuta 2018

Salainen Jouluystävä 2018: 2. kierroksen 2. pakettikooste


Kaisa

Siis aivan ihanaa! SJY:ni oli kyllä osunut niin nappiin tämän paketin sisällössä 😊 Tuollaista kuumavesipulloa olen katsellut, sävykin aivan mieleiseni. Olen helposti palelevaa sorttia, ihan täydellistä. Karkit uppoavat pian parempiin suihin. Ja poro pääsee asetelmaan tonttujen seuraksi. Kiitos paljon SJY:ni aivan loistavasta paketista!


Jenna

En kestä! Niin ihanan paketin oli Salainen ystävä minulle koonnut taas että meinaa ihan häkeltyä - ja paketin saapumisella oli jälleen kerran mahtava ajoitus!

Tänään alkoi Joululoma ja työpäivän aikana sain kotoa viestiä, että postissa odottaa paketti - tietty heti täytyi postille kurvata kotimatkalla ja nippanappa malttoi odottaa kotiin asti avaamista 😊

Paketista paljastui IHANAT pöllö kuvioidut villasukat, kaunis kynttilä, suloinen kuusenkoriste ja maukkaita herkkuja -- joista jo lomanalotus herkutteluna meni puoli rasiaa pähkinöitä - ihan taivaallisen hyvää, nam ! :) ja vielä lisänä ihanat patterivalot!

Huh, aivan superihana paketti! Kiitos salainen yatäväni Mimmi ja hyvää Joulua myös sinulle 😍!Mimmi

Oli ihana ajella talven ihmemaassa vaikka paketti olikin mennyt oman sijaintini kannalta hieman hankalaan paikkaan. Joulumieli on kuitenkin tänään alkaneen loman kunniaksi niin korkealla ja sää on upea, että pieni autolenkki ei haitannut pätkääkään. Ja miten ihanan paketin sainkaan! Laatikko pullisteli ja tuntui melko painavalta ja kun sen avasi, se näytti tältä:


Laatikossa oli vaikka mitä ihanaa! Nameja, kynttilä ja teetä sekä kolme mysteeripakettia ja kauniisti kirjoitettu kortti, jossa myös paljastui, että Keltaisen talon joulunodotusta -blogin pitäjä oli minun Salaunen Jouluystäväni. Kiitos sinulle! ♥Mysteeripaketeista paljastui ihana led-tuikkulyhty kauniilla tekstillä, lasinen pillimuki äärimmäisen rokilla ulkokuorella (WAU! ♥) sekä lankoja suosikkiväreissäni ja ihanat nilkkapituiset villasukat! Valtava kiitos näin ihanasta joululahjasta, tätä oli ihana avata ja tutkia ja näistä on ilos pitkäksi aikaa (no, ehkä nameista ei :D) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: