maanantai 16. lokakuuta 2017

Joulu saa tulla ♥

Syksy on saapunut kaikkine väreineen tuoden mukanaan myös kosteuden sekä koleat päivät. Päivät tuntuvat todella lyhyiltä ja valoisaa aikaa tuskin töiltä ehtii huomata. On tämä syksy kaikesta huolimatta ihanaa aikaa ja syksyn jälkeen koittaa se ihana aika, josta tämä pieni hassu blogikin jaksaa vaahdota: ♥ joulu ♥


On siis tullut aika villasukkien, lämpöisten neuleiden, kynttilöiden sekä suloisten koti-iltojen. Tällä viikolla suunnitelmissa on vaihtaa verhot ja kaivaa esille kynttilöitä sekä mahdollisesti valosarjoja, sillä illat ovat jo aikaisia ja hyvin pimeitä. On myös aika kaivaa pinterestin joulujutut aktiiviseen tarkasteluun ja olla tarkkana milloin enimmäisen verkkokaupat avaavat joulunsa. Jotexin joulusähköpostin olen jo bongannut. 

Tästä alkaa siis todellinen joulun valmistus ja odotus. Ajatuksia ja ideoita on jo pää täynnä, enää ne vaativat toteutuksen. Pientä lisäjännitystä tähän tuo se, että meillä puuhaillaan tällä hetkellä kovasti oman kodin ostoa, joten nähtäväksi jää, vietämmekö vielä viimeisen joulun tässä kodissa vai pääsemmekö rakentamaan joulua heti uuteen kotiin. 


Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin jouluilijat! 

PS. Olethan ihana ja linkkaat oman joulublogisi niin tulen ehdottomasti vastavierailulle. :) 

♥ Kristiina 

2 kommenttia:

  1. Hei! Mun blogi on täällä. Taidat olla lukija. :)
    http://joulukuusen-loisteessa.blogspot.fi/
    Muille sit tiedoksi.

    VastaaPoista
  2. Ihana koiruli syksyisessä maisemassa ♥ Täällä paketoitu jo muutama paketti :D

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: