maanantai 17. heinäkuuta 2017

159 päivää jouluun!

Tässä kohtaa vuotta se yleensä aina iskee tähän osoitteeseen - nimittäin joulun kaipuu. Juhannus on juhlittu ja lomaakin on jäljellä enää kaksi viikkoa. Ihan kohta Suomen lyhyt kesä vaihtuu aivan yhtä lyhyeksi syksyksi ja sitten ollaankin jo kivan lähellä vuoden suurinta juhlaa.


Pinterestin hakukenttään on jo useampaan otteeseen päätynyt christmas- tai joulu-alkuinen hakusana ja erityisesti joulukortti-inspiraatiota olen viimepäivinä sieltä etsinyt. Jotenkin houkuttaisi käyttää juuttikangasta tämän vuoden korteissa, mutta vielä en ole saanut lopullista inspiraatiota. Onneksi vielä on aikaa. :) 

Onko kukaan muu vielä saanut yhtään jouluista ajatusta vai olenko kenties ainoa joka lämpimänä kesäpäivänä edes kehtaa ajatella joulua? :D 

6 kommenttia:

 1. :) täällä yks,joulua juhannuksena googletellu:)

  VastaaPoista
 2. kolmaskin.onneksi ihaniia hulluja on useampi.

  VastaaPoista
 3. Huomasin vasta blogisi! Joo siis kyllä. Kesällä iskee ensimmäiset jouluajatukset. Syksystä onneksi selviää kurpitsaintoilulla ja sitten se alkaa oikein luvan kanssa: Jouluhulluus!

  VastaaPoista
 4. Kyllä jo kesällä on joulu ollut mielessä, ja syksyn tullen enenevässä määrin. Joulublogi on taas käynnistelty, ja matka saa alkaa. 😄

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: