sunnuntai 11. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016: 11. luukku ♥


Tämä sunnuntai ja kolmas adventti aloitettiin joulun tuoksulla. Teimme Yli-tontun kanssa aamupalaksi joulutorttuja ja voi että ne maistuivatkin hyviltä. Olivat meinaan meidän ensimmäisen joulutortut tänä vuonna. Päästiin aika helpolla kun mamma oli meidänkin pakkaseen tuonut valmiiksi muotoiltuja torttuja, joihin ei tarvinnut kuin hillo panna päälle ja sitten uuniin. Hilloina tottakai luumu ja omena-kaneli. 


Joultuorttujen valmistumista odotellessa Yli-tonttu bongasi, että puikkokämmekkämme on tehnyt taas joulun kunniaksi kukkia. Se on ollut meillä vuodesta 2012 saakka ja joka vuosi se tekee useaan otteeseen kukkia. Jouluksi se on tehnyt kukkia joka vuosi eikä pettänyt tänäkään vuonna. 



En olisi ikinä uskonut saavani tätä isältä saamaani orkidealajiketta kestämään edes kuukautta, mutta nyt se on kohta ollut elossa viisi vuotta ja jaksaa edelleen ilahduttaa meillä kauniilla kukinnallaan. ♥ 

Yli-tonttu sanoi, että aina emme tiedä kuinka vaalisimme jotain herkkää, mutta kuitenkin onnistumme siinä tietämättä kuinka.. ♥ 

2 kommenttia:

  1. Omena-kaneli marmeladi on oma suosikkini, nam!
    Viisaita mietteitä Ylitonttuselta <3

    VastaaPoista
  2. Toi kaneliomena hillo on varmasti hyvää. Huomasin ton kukkaruukun johon olit laittanut lahjaruusukkeen. Kyllä oli kiva idea ja jouluinen.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: