tiistai 28. heinäkuuta 2015

Inspiraatiota lahjojen paketoimiseen (osa 1)

Lahjojen kaunis paketointi on joulun kohokohtia ja arvostan myös jos itse saan kauniisti paketoidun lahjan. Netin syövereistä löysin taas vaikka mitä hauskoja ideoita, joista ehkä itsekin ammennan inspiraatiota tulevana jouluna. Toivottavasti nämä inspiroivat myös teitä (:

9 kommenttia:

 1. Heippa!

  Ihana tämä sinun blogi! <3 Viime jouluna tämä löysin, ja päädyitkin heti lukulistalleni! Täytyy ottaa tänä jouluna mallia mm. juuri noista paketointiesimerkeistä.
  Itse olen jo pari joululahjaa hommannut ;) Ei tule kiire, kun hyvissä ajoin hankkii lahjat!

  Mukavaa kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! (: Ja on kyllä totta, että kun nyt jo aloittaa niin säästyy vähemmällä stressillä sitten itse joulun alla! (:

   Poista
 2. Ihania ideoita ! Kiitos kun jaoit :) Mä oon viime päivinä tehnyt vähän listaa tulevista diy joululahjoista, ideoita on paljon, täytyisi vaan järkeistää ne ja alkaa reippaasti tekemään niin pääsisi sitten paketoimaan niitä ajoissa ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita paketteja, itse paketoin yleensä aikuisten lahjat vähän huolellisemmin mutta lasten lahjojen paketointiin en niin jaksa käyttää aikaa. Eivät he sitä arvosta ja paketti revitään hetkessä auki. Kauniita pyrin niistäkin tekemään kyllä, mutta vähän yksinkertaisemmin.

  Sinulle on tunnustus blogissani http://mummolatyyliin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kanssa pikkasen vähemmän näen vaivaa lasten paketteihin kun eivät tosiaan osaa pakettia itseään arvostaa eikä toki tarvitsekaan (: Iso kiitos tunnustuksesta!! (:

   Poista
 4. Aivan ihania paketteja <3
  Blogistani löytyy tunnustus sinulle.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tulit lukijakseni! Hauska tämä sinun blogi, joulu ympäri vuoden :) jään minäkin seurailemaan.

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: