perjantai 22. marraskuuta 2013

Rommi-rusinaglögi

Alkossa oli eilen valinnanvaikeus kun oli vaikka mitä ihanan kuuloisia glögejä tarjolla. Joku blogi vinkkasi suklaa-appelsiiniglögiä. Sitä en tällä reissulla ostanut, mutta kenties huomenna kun pääsen paremmin joulushoppailemaan. Sen sijaan mukaan tarttui Herrljungan rommi-rusinaglögi, jota tänään maistelen kun vietän iltaa ihan yksikseni omasta seurasta nauttien. 


Kun pullon suusta suoraan haistoi, oli haju melko tavallisen viinimäinen. Kuumentamisen jälkeen tuoksu vasta vahvistui - kuten oli oletettavissakin. Ensimmäinen maistiainen ei vienyt minua taivaisiin eikä vielä toinenkaan. Maku on hieman tunkkainen ja aluksi on vaikea erottaa siitä rommi-rusinan aromia. Pienen totuttelun jälkeen ne maut kuitenkin löytyivät ja voin oikeastaan sanoa pitäväni tästä. Ei tämä blossaa (2012) voita, mutta ihan hyvä vaihtoehto. 

Keittiösiivouksen yhteydessä löysin kaapista viime joulunaikaan Ikeasta ostettuja
pipareita ja sellaisen nautin glögikupposen seurana. 

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla luin kommenttisi kysyisestä glögistä :) Muutamana viime vuonna on ollut jonkin muun valmistajan rommi-rusinaglögi, josta nautin suuresti...se oli kyllä aika vahvaa, ettei kovin montaa lasia voinut juoda joutumatta hiprakkaan ;) Tällä hetkellä olen tänä vuonna testannut Loimun ja Appelsiini-suklaaglögin...Blossa odottaa kaapissa ensi viikkoa - Loimusta tykkäsin, vaikka olikin vahvaa :P

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: