lauantai 23. marraskuuta 2013

Joulukaupungin avajaiset ja jouluista shoppailua

Tänään aloitimme jouluisen shoppailukierroksen ystäväni kanssa kello 12 Turun Vanhan suurtorin joulumarkkinoilta. Sää oli mitä parhain, sillä vaikka lunta ei olekaan niin pieni pakkanen sentään piristi joulushoppailijan mieltä. (: Kaikkea ihanaa oli taas tarjolla, todella luovia tuotteita. Minä päädyin kuitenkin ostamaan vain tervakynttilöitä. 


Löysimme myös suurtorin suunnalta ihanan pienen putiikin, Gullkronan. Siellä oli vaikka ja mitä ihanaa jouluista eivätkä hinnat olleet todellakaan niin korkeita, kuin voisi kuvitella pikkuputiikissa olevan.

Kuvaa liikkeen tarjonnasta.

 Mukaan lähti herkkä lumihiutalekynttilä ja jouluista itse tehtyä siideriä. Joulumarkkinoilta suuntasimme Tiimariin, josta hain 9,99€ tarjouksesta neljä huopatablettia ja pyykkipoikia yhteen jouluprojektiin (siitä myöhemmin lisää). 


Wiklundilla kävimme vain ihastelemassa kaikkea koreaa ja kiiltävää. Alkosta hain sen suklaa-appelsiinigölögin, jota jossain blogissa kehuttiin. 


Clas Ohlsonilta löysin vihdoinkin kivan valon meidän parvekkeelle. Meillä ei ole pistoketta parvekkeella mikä on vähän rajoittanut valojen hankkimista. Nyt löysin vihreää havuvaloköynnöstä, jossa on tarpeeksi pitkä ja ohut johto, jotta sen saattoi vetää parvekkeen oven saranapuolelta sisälle. 

Nyt on parvekkeellakin vähän valoa. 

Tigerista hain myös sellaisen joka blogissa nähdyn adventtikynttilän ja Anttilasta ostin äidille Vesa-Matti Loirin Tuomittuna kulkemaan -albumin. 


Mies oli käynyt myös vähän shoppailemassa ja löytänyt minulle ihanan piparipurkin joulupipareita varten. 


Sisäpohjassa Haisuli - kuinkas muutenkaan? :D

Oli kerrassaan kiva päivä, vaikka olenkin nyt ihan väsynyt. Kävimme myös todistamassa kuinka Turun kävelykadun valot syttyivät. Nyt näyttää kaupunki taas kivan valoisalta ja hitusen jouluisemmalta. Vielä kun lunta saataisiin... Jotenkin oli muuten aika laimeat jouluikkunat tänä vuonna... :( 

1 kommentti:

  1. Minun joululahja toivelistalla on tuo Vesa-Matti Loirin levy. <3
    Ihana keksipurkki. :)

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: