tiistai 25. joulukuuta 2012

Pukin kontista

Meillä ei ole tapana ostaa mitään lahjoja aikuisille, ellei keksi jotain oikein sopivaa tai jotain, jota toinen on toivonut. Mitään turhaa krääsää emme paketoi. Mies oli minulle kuitenkin paketoinut viisi kaunista pakettia, joista paljastui seuraavaa:

Ihana mekko (uusi lempparini)
ja vieläpä täysin oikean kokoinen!


Kaksi samanlaista kaulahuivia eri väreissä. Mies ei  osannut päättää kumman olisi ostanut, joten osti molemmat. Emme kerinneet käydä katsomassa tuota Dark Shadows -elokuvaa teattereissa, joten sekin löytyi nyt paketista. Lisäksi mies oli löytänyt minulle kirjan Tapio Rautavaarasta - hän kun sattuu olemaan minun suuri suosikkini - niin edesmenneenä persoonana kuin musiikintekijänäkin. Ihanat ja ajatellut lahjat mies oli minulle paketoinut. Minulta hän sai Dermosilin uutuustuoksu Black pepperin, jonka lisäksi tilasin hänelle Englantilaisen tatuointilehden vuodeksi - hän kun sitä niin kovasti on koko syksyn puhunut haluavansa. 

Ystävien paketeista palajastui seuraavaa:

Valitettavasti en saa tuota valopeppuista enkelintylleröä toimimaan. :(

Luultavasti hyvin mielenkiintoista luettavaa -
jos Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmaan on luottamista :D 
Äidiltä sain myös ihanat paketit:

Maailman ihanin peltirasia! ♥


Äiti oli tehnyt kirjan minun 13 ensimmäisestä elivuodestani. Siinä oli kyllä kyynelissä pitelemistä kun tätä luki, niin ihana yllätys se oli. Ehkä tämän joulun paras lahja. Äiti sanoi, että oli alunperin suunnitellut tekevänsä kirjan koko elämästäni, mutta sitten sivuja oli tullut niin paljon, että on pakko tehdä toinen kirja lopuista vuosista. Se ilmestynee myöhemmin. Onneksi annoin äidille 20 euron lahjakortin Ifolorille :D Alapuolella otteita kirjasta. Juksu, meidän pikkupetomme, sai myös elämänsä ensimmäiset joululahjat. Pakettien avaamisen päälle hän ei ymmärtänyt mitään, mutta sisällöstä sitäkin enemmän. 


Värisevä hiiri ja peltilaatikollinen herkkuja. Lisäksi kuvasta puuttuu vielä kissan älypallo, jonka sisälle herkku piilotetaan ja kissan pitää pyörittää palloa niin, että saa sen ulos. Miehen vanhemmilta Juksu oli kuulemma saanut herkkutangon - mikä se sitten lieneekään :D 

Juksu on ottanut joulunajan rennosti. 

Miehen vanhemmilta minä sain Pikku Myy -yöpaidan sekä Flirttivinkkejä naisille -pakkauksen. Mies oli saanut kuulemaa samaisen boksin, mutta vain miehille suunnattuna. 


Lisäksi tuli vielä villasukat mamman siskolta, sekä mammalta ihana keväinen patakinnas ja vähän rahaa. Kummitäti antoi varastostaan jäädykevuoan, koska ei enää itse jaksa moisia tehdä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: