sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Suursiivous

Päätin tehdä kotimme suursiivouksen jo nyt ettei tarvitse enää ennen joulua tehdä. Siivouksen alle joutuivat keittiö ja vaatehuone - muut huoneet olivatkin ihan hyvässä järjestyksessä. Kolmipäiväinen urakka saatiin tänään päätökseen. Oikeastaan sain sysäyksen tälle siivoamiselle kun sain äidiltä valtavat kassilliset askarteluun ja ompeluun liittyvää tarviketta ja niille piti tietenkin löytää paikat. Lisäksi olen hankkinut kirpputoreilta ja Jotexilta viimeaikoina niin valtavasti joulutavaraa, että niillekin piti saada oma säilytyspaikka. Parhaaksi osoittautui makuuhuoneen vaatekaappien yläkaappi. Siellä oli alunperin meidän lakanat, pyyhkeet ja verhot, mutta ne saivat nyt uuden paikan vaatehuoneesta. Tältä joulukaappi nyt näyttää.

Mahtaako tänne enempää mahtua joulutavaraa?

Lisää joulutavaraa on tulossa äidiltä joku päivä kun hän kerkeää ottamaan ne esille. Hassua miten voi olla niin innoissaan joulutavaroista - mieskin on aina ihan "hätää kärsimässä" kun ollaan esim. kirpputorilla ja kärryt täyttyvät pelkästä joulutavarasta :D Viimeksi löysin ihanat punatulkkukynttilät, jotka annan punatulkkuja rakastavalla kummitädilleni kun ensiviikolla matkaamme siihen suuntaan. Lisäksi löytyi ihanat glögilasit (kolmas glögimuki-sarja, joka meillä on). 

Minut näissä glögimukeissa hurmasi nuo tontut. Kahdessa muussa glögimukisarjassa on sydänkuviot. 
Paljon muutakin joulutavaraa sieltä kirpputorilta löytyi, mutta niitä näkyy sitten varmaan paremmin kun alan joulu kotiin laittamaan. Nyt metsästyksen alla on piparimuotit. Minulla kun niitä ei pahemmin ole. Joku sydämen ja tähden muotoinen taitaa olla, mutta ei muuta. Täytyy käydä katselemassa josko kaupoista löytyisi sopuhintaisia. 

Lumi on vielä toistaiseksi pysynyt maassa, mutta ensiviikoksi se on luvannut lämpenevää eli luultavasti lumelle saa piakkoin sanoa näkemiin. 


6 kommenttia:

 1. Tulee kyllä niin hyvä mieli aina, ku tän blogin aukasee. :)

  VastaaPoista
 2. Piparimuotteja oli jos jonkinlaisia,mm eläinaiheita ym täällä Prismassa eilen kun käväisin.Terv Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. Nik: Ihana kuulla! (:

  Anonyymi: Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa!

  VastaaPoista
 4. Tästä blogista tulee tosiaan aina hyvä mieli, tämän lukemisella on hyvä aloittaa aamu. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä joulutavarat on aivan sikin sokin. Osa on varastossa, osa makuuhuoneessa, osa keittiössä :D Pitää tässä joku päivä kerätä kaikki kasaan ja laittaa yhteen ja samaan paikkaan =)

  Ihanat nuo tonttumukit :)

  VastaaPoista
 6. Pakko kyllä sanoa että sulla on ihanin joulublogi ikinä!

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: