torstai 25. lokakuuta 2012

Ensilumi tuli!

Tänään tuli tänne Turkuunkin ensilumi. En sitä heti huomannut kun äidin kanssa tyhjennettiin hänen askarteluvarastojaan. Oli ihana yllätys. Kotiin päästyäni otin hirveän määrän kuvia ja siteen käytiin viel' miehen kanssa muutaman kilometrin lenkillä ihanassa lumipyryssä. Voi mitä nannaa tämä lumi onkaan joulu- ja talvifiilistelijälle! (: Tuskin se kovin kauaa maassa pysyy, mutta ainakin sen tuli ja sain siitä täysin rinnoin nauttia. 

Askarteluvarastoni täydentyivät tänään tosiaan huimasti kun äiti tyhjensi ronskilla kädellä varastojaan. Nyt on paljon uusia kankaita, piippurasseja, tontutekotarvikkeita, puulaattoja, hileitä, koristelutarvikkeita ja vaikka mitä ihanaa!! Viikonloppuna täytyy tehdä suursiivous että saan kaiken mahtumaan. 

5 kommenttia:

 1. Ensilumi on joka vuosi aina yhtä ihana ihme. :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä kadehdin tuota "valkopeitettä" ;) Mukavia askarteluhetkiä sulle ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa <3 toivottavasti Turussa olis lunta joulunakin!! vaikka asutaan täällä pohjoisempana, niin anoppilaan Turkuun olis tarkoitus tänän jouluna tulla.

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihanaa! Siivous ja askarteluhetket sai varmasti potkua ensilumen myötä. Ainakin itse saan potkua ensilumesta :)

  VastaaPoista
 5. Nyt sain uuden syyn odottaa ensilumen näkemistä - päästäkseni lenkkeilemään lumisateesen. Itse majailen Lundissa, ja täällä oli kuulemma yksi ilta jo räntäsadetta (en sitä huomannut koska istuin sisällä koko päivän), mutta "oikea" lumisade on antanut vielä odottaa itseään.:-) Ja kiitos innostavasta blogista!

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: