keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Piparit purkissa!

Jotenkin on tuntunut, ettei millään saa jouluvalmisteluja eteenpäin. Aika ei riitä, voimat ei riitä - tuntuu ettei oikein mikään riitä. Lahjoja olen pohtinut kuumeisesti ja eilen kirpputorilta löytyikin ihan kivoja juttuja pukin konttiin. Onneksi yksi suurin joulun urakka on valmis - nimittäin ne piparit. Niiden tekeminen on kivaa ja jouluista, mutta kyllä siihen aikaa saa kulumaan - varsinkin kun meillä tehdään aina tosi hervoton taikina ettei tarvitse sitten toistaa kertaa leipoa.

Pipareissa on se hyvä puoli, että ne ovat vain hetken uunissa. Siihen puoleen ei siis törhriinny turhaan aikaa. (:
Nyt on siis piparit purkissa ja hieman eri tavalla tehdystä (aikaisimpiin vuosiin verrattuna) taikinasta huolimatta ne maistuvat oikein jouluisilta ja hyviltä ^_^

Kurjaa kun täällä etelässä on edelleen aivan mustaa ja märkää. Olisi edes pakkasta ja kuivaa niin ei tulisi niin kurja olo. En usko, että tänne enää ennen joulua lunta saatikka pakkasta saadaan. No, joulu se on musta joulukin, mutta toki se lumi vähän fiilistä toisi. 

Loppuun Heidi Kyröltä hieno joululaulu, jonka sanat ovat suoraan minun tästä päivästäni (joka ei siis ole ollut lainkaan hyvä). En halua tällä ketään masentaa, mutta mielestäni on myös joulun aikaan oltava realistinen ja rehellinen itselleen (: Ei joulun allakaan kaikki päivät ole hyviä aina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: