perjantai 23. joulukuuta 2011

Lahjontaa!

Olen kuin olenkin ajoissa lahjojeni kanssa tänä vuonna ja jopa NetAnttila äityi niin joulumieliseksi, että kahden viikon postitusaika muuttuikin alle viikon postituslahjaksi. Sain kuin sainkin siis äitini lahjan ajoissa ennen aattoa. Kävin etsiskelemässä viime viikonloppuna Raision ostoshelvestistä hyötykasvikuivuria, mutta missään ei moista ollut ollut enää syysmyyntien. No, onni onnettomuudessa, sillä saman OBH Nordican vehkeen löysin netistä puoleen hintaan alennettuna. Kerrankin lykästi!

[kuva NetAnttila]

Kavereille paketoin kauhealla hopulla vielä tiistaiyönä paketteja kun keskiviikkona oli tapaaminen. 


Paketteihin pakkasin muun muassa seuraavaa:Virolaista käsintehtyä erikoishilloa. Mustaherukkahillo mintulla ja mansikkahillo basilikalla. 


Suoraan Intiassa käsityönä valmistetut värikynät, jotka tuoksuivat ihanalle (:

Maidoton Wiener nougat -suklaarasia ystäväparille. Lisäksi heidän paketissaan oli punainen ja sininen sydänkuvioinen pyyhe. 

Yhden ystäväni joululahja oli mansikkapainotteinen; laitoin mansikkahilloa basilikalla, pakastekuivattuja mansikoita ja jotain uutuusmansikkasuklaata. 

Miehekkeelle lähti lahjaksi seuraavaa:


Vinalito viininilmaaja. Toivottavasti hän tykkää siitä, viinin harras kuluttaja kun minun rinnallani on (: Ainakin olen ajatellut tällä lahjalla vain ja ainoastaan meitä :DD


Viininilmaajan seuraksi ostin tietysti pullollisen hänen lempiviiniään, jotta hän voi joulun pikkutunteina testata saamaansa lahjaa. 

Lisäksi laitoin mukaan jogurttikookospaloja, koska hän rakastaan kookosta yli kaiken. 


Äiti lähetti hänelle vielä villasukat kun poikaparalla ei moisia ole :D No, tähän sukuun kun itsensä tuppaa niin huomaa pian omistavansa sadat käyttämättömät villasukat, mamman sisko kun niitä todella ahkerasti väsäilee ja sieltä sitten lähettelee. :)

Rakkaani lahja lähti avattavaksi seuraavassa ulkoasussa:


Muun muassa tällaisia lahjoja on siis tullut koottua (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: