perjantai 30. joulukuuta 2011

Jouluna saatua

Meillä ei perheen kesken ole tapana lahjoja ostaa kuin alaikäisille ja niitä ei perheeseen ole nyt siunaantunut. Jotain tietenkin voidaan ostaa, jos tiedetään, että toinen sitä välttämättä toivoo ja tarvitsee. Äidiltä muun muassa toivoin iPod telakkaa kunnon kajarein ja sen sain:


Lisäksi ostettiin äidin kanssa ns. yhteiseksi kaikki Harry Potter -DVD:t, neljäs Pirates of the Caribbean ja Nightwishin uusin levy. Lisäksi sain soman Kiroileva siili -pussilakanasetin "Luppaakko pysyä siinä aina?" -tekstillä.

Mammalta sain vielä ANNO-muistikirjan ja Mauri Kunnaksen Kummallisuuksien käsikirja -teoksen.

Muut lahjukset tulivatkin sitten työkavereilta ja ystäviltä sekä omalta rakkaalta. Yhteisenä lahjana työtiimiltä sain pullollisen punaviiniä, sillä työni heidän kanssaan loppuivat jouluna (harmillista kyllä).


Tätä pääsen kenties maistamaan Uutena Vuotena jos sille päälle satun.

Työparilta sain lakritsiaiheisen lahjan:


Toiselta työtoverilta sain ihanan tee-lahjan:


Ystävien kanssa vietettiin lahjustenvaihtoilta kahvila Fontanassa 21.12. ja sain seuraavaa, joka tuleekin hyvin tarpeeseen kun uuteen kotiin pääsee muuttamaan:


Lisäksi sain hauskan burleski-nainen koristeen, jonka ripustan jonnekin hauskalle paikalle kunhan se asunto nyt löytyisi :D

Toisilta ystäviltä sain seuraavanlainen lahjakortin:

Omalta rakkaalta tuli hyvin leppäkerttuaiheinen lahja. Hän taitaa tuntea minut jo melkoisen hyvin :D


Tämä oli alunperin rintaneula, mutta rakkaani teki siitä minun mielikseni sormuksen.

Mieheke oli melko uhkarohkea ostaessaan minulle akana jouluna vaatteen. Tykkään siitä hirmuisesti vaikka siinä taitaakin olla vähän oma lehmä ojassa :D


Kietaistava ns. työnainen-hame. Nuo taskut on niin hauskat! (:


Takana iki-ihana leppis!! <3 Lisäksi mieheke oli laittanut mukaan kaksi silitettävää sientä, jotka ajattelin laittaa kiinni taskuihin.


Tuntuu, että miehelle on hyvin mennyt perille minun rakkauteni leppäkerttuihin ja kärpässieniin :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: