torstai 17. joulukuuta 2020

Superrapeat Marianne-keksit / Extra crunchy Marianne-cookies

 


Nämä herkut ovat siis todella, todella rapeita ja aikalailla daimimaisia. 

Tarvitset:

100g pehmeää voita/muuta rasvavalmistetta
1dl sokeria
2rkl tummaa siirappia 
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta 
1tl vaniljasokeria
75g marianne crush -murua
1 kukkurallinen ruokalusikka tummaa kaakaojauhetta


Vaahdota pehmeä voi, sokeri ja siirappi. Sekoita muut ainekset yhteen ja lisää vaahtoon. Taputtele taikina ohuehkoksi pellille ja paista 175 asteessa n. 15min.
Keksi on uunista tullessaan pehmeä. Leikkaa se heti paloiksi, sillä keksi jähmettyy nopeasti kovaksi.

Ja eikun herkuttelemaan

You'll need:
100g buttet (melted soft in room temperature) or other fat 
1dl sugar 
2 tablespoons dark syrup 
2dl wheat flour 
1 teaspoon baking powder 
1 teaspoon vanilla sugar 
75g marianne crush -crumb
1 tablespoon (heaped measure) dark cocoa powder 

Lather the butter, sugar and syrup. Mix all the other ingredients and add them to buttermix. Pat the dough flat on a baking plate and bake in 175 degrees approximately 15 minutes. 
The dough is soft when taken out from oven. Cut it straight into pieces because cookie will harden very soon. 

Then, enjoy! 

1 kommentti:

  1. Vähän vastaavia tein Marianne-rouheesta viikolla. Kovettuvat tosiaan nopeasti, joten pitää leikata hetimmiten paloiksi.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: