sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Tule Joulu Punainen... on nyt Instagramissa! // Blog's on Instagram now!

//English below//


Vuosi 2020 on ollut käänteentekevä monien asioiden suhteen ja niin myös minä päätin siirtyä seuraavalle aikakaudelle tämän blogin kanssa ja perustin sille ihkaoman Instagram-tilin. 
Löydät tilin tagilla @tulejoulupunainen tai skannaamalla seuraavan QR-koodin: 


Instagram ei kuitenkaan tule syrjäyttämään blogia, mutta on varmasti monille mieluisampi ja nopeampi tapa seurata joulutouhujani. Blogista löydät edelleen vähintään viikottain postauksia ja kirjoituksia kun taas Instagramissa saattaa vilahdella enemmän tunnelmia sekä pikakatsauksia siitä, mitä uutta blogista löytyy. 

Toinen uutuus on, että tänä vuonna kirjoitan blogiini myös suomen lisäksi englanninkielellä - samoin kuin Instagramin puolella. 

Ihanaa jos tulet taas mukaan joulunviettoon kanssani - blogin ja/tai IG:n puolella. 

Maailmantilanteesta huolimatta; tehdään joulusta 2020 taianomainen! 

///
ENGLISH

Welcome to my Christmas blog to follow the prepares of the most waited season of the year. If it feels, tastes, smells, sounds or looks like Christmas, you can find it here. You're allowed to comment and pls do but also do remember the kind behavior.

You can also find this blog on Instagram by using tag @tulejoulupunainen or scanning the QR-code above. 

First time in blogs history, I'm writing in English too so where ever you're from, you're welcome to join the fun of waiting the Christmas! Just remember that even the year 2020 mostly sucks, it doesn't mean Christmas is cancelled. It is just the way we create it. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: