Tänä vuonna joulupöydässä jälkiruoan roolia näyttelee jouluinen piparimousse.
Tarvitset
(8-10 annosta)
2,5dl vispikermaa
200g vaniljatuorejuustoa (*)
200g tummaa suklaata
½dl sokeria
2tl vaniljasokeria
6-8 piparia
*meillä ei kaupassa ollut vaniljatuorejuustoa, joten ostin maustamatonta Philadelphiaa ja maustoin sen vaniljasokerilla.
Vatkaa vispikerma kunnon vaahdoksi ja vatkaa joukkoon tuorejuusto. Lisää sitten lusikalla sekoittaen sulatettu suklaa, sokeri, vaniljasokeri ja lopuksi murustetut piparit.
Minä käytin pursotinpussia annostellessani moussen pieniin lasipurkkeihin. Annokset voi koristella halutessaan esim. piparilla tai vaikka puolukoilla, kuten itse suunnittelin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: