sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Salainen Jouluystävä 2018: 1. kierroksen 2. pakettikooste

Pikkuhiljaa alkaa kaikki paketit olla saajillaan. Kolmanteen koosteeseen jää vielä pari pakettiesittelyä. Tässä kuitenkin tähän astiset perille saapuneet, joita en ole vielä esitellyt: 

Jenna

Maanantaina aamu alkoi sillä, että auto hajosi , ja ehdin jo ajatella, että koko päivä menee ihan pilalle. Mutta kuinka väärässä olinkaan!
Sain kuitenkin järjestettyä asiat niin, että pääsin töihin ja töistä kotiin - ja kotona mua odottikin paketin saapumisilmoitus, ei muutakuin takaisin kirkolle ja postia kohden. Iloinen mieli ja suuri hymy kasvoilla odottelin postissa palvelu vuoroa, ja lopulta sain paketin käteeni. 

Autolle kävellessä piti jo kovasti pyöritellä ja varovasti helistellä pakettia - joulun kulkuset helkkäs. Ihana ääni!

Kotona pääsin rauhassa avaamaan kauniin paketin, vähän säikähdin kun pakettia avatessa lahjat olikin heti siinä silmien edessä 😊 tonttu kurkisti laatikosta ja sen alta paljastui vaikka mitä ihanaa - kulkusnauha, maukasta piparisuklaata sekä kaunis ledi-kynttilä 😍 
Kaikki lahjukset löysivät jo paikan omasta kodista, suklaa jäi vielä toki odottelemaan tulevia herkkuhetkiä.

Suuri KIITOS  Salaiselle Ystävälleni - pakettisi saapui juuri oikeaan aikaan ja piristi suunnattomasti ❤


Mimmi

Kun sain puhelimeeni tiedon Salaisen Jouluystävän paketin saapumisesta, oli lähes mahdottomuus suoriutua työpäivästä kunnialla loppuun - niin paljon mieltä kiehtoi ajatus päästä pakettia hakemaan ja avaamaan. Paketti tuntui painavalta ja kotiin päästyäni se oli pakko päästä heti avaamaan. 


Lahjat olivat kauniisti pakattu laatikkoon ja mukana oli myös kaunis tonttukortti jouluisine toivotuksineen. 

 


Paketista löytyi vaikka mitä ihanaa, neulekirja, kynttilöitä, tuikkuastia, karkkia, tonttukoriste, pieni kaunis valosarja sekä levyllinen joulumusiikkia. Eikä ihan mitä tahansa joulumusiikkia, vaan vanhojen kunnon suomalaisten artistien laulamia joululauluja, juuri niitä, joita rakastan. ♥ 

Kiitos paljon ihanalle Salaiselle Jouluystävälleni, ilahdutit mieltäni valtavasti. 


Alla omassa blogissaan paketista julkaisseet osallistujat. Postauksiin pääset nimiä klikkaamalla. 
1 kommentti:

  1. Ihania lahjoja ja tuo kuvassa näkyvä tonttu on niin suloinen.
    Rentoa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: