lauantai 22. syyskuuta 2018

Salainen Jouluystävä 2018 ilmoittautuminen ja säännöt

Luethan säännöt ja ohjeet huolellisesti, jotta lahjanvaihtorinki sujuu kaikkien osalta jouhevasti ja ilman turhaa säätöä. ♥

Salainen Jouluystävä on pikkujoululahjojen vaihtorinki, jossa jokainen kierrokselle osallistuva sekä saa, että itse lähettää kaksi (2) jouluista pakettia. Ensimmäinen paketti tulee salaiselta ystävältä, vasta toisessa paketissa paljastetaan itsestä sen verran kuin itse kukakin tahtoo. 

SÄÄNNÖT ja OHJEET

Osallistumisen ikäraja on 18 vuotta. 

Jokainen osallistuja sitoutuu lähettämään arvonnassa saamalleen parille kaksi (2) pakettia, joiden arvo on vähintään 15€ (+postikulut). Lähetystavan saat valita itse. 

Arvonnan suorittaa Kristiina Tule Joulu Punainen -blogista. Saat sähköpostilla oman parisi tiedot ja esittelyn, joiden pohjalta voit jouluiset paketit rakentaa. Luottamuksella lähettämäsi tiedot eivät siis päädy minnekään muualle kuin arvonnassa saamallesi parille. 

Pakettien tulee olla perillä seuraavilla aikataluluilla: 
1. paketti: 28.10. - 20.11.2018
2. paketti: 25.11. - 16.12.2018

Paketoi paketit asianmukaisella tavalla ja käytä mahdollisimman paljon hyödyksi parista saamiasi esitietoja. Jos hänellä on blogi, kannattaa sitä käydä kurkkimassa, ehkä se antaa lisävinkkejä parisi mieltymyksistä. Pakettia kootessasi mieti, onko se sellainen, jollaisen myös itse toivoisit saavasi. 
Huomioi myös, että joulun alla pakettien lähettämieen voi kulua normaalia pidempi aika: ole siis ajoissa liikkeellä, jotta paketti varmasti ehtii määräaikaan mennessä perille. 

Toivottavaa on, että paljastat henkilöllisyytesi vasta toisessa paketissa - ja silloinkin se on ehdottomasti vapaaehtoista. Ensimmäisessä paketissasi voit käyttää mielikuvitustasi, kuinka pidät itsesi salassa: esim. käytä valenimeä, kaverin osoitetta yms.. 

Kun saat paketin

Kun saat paketin, ilmoita siitä välittömästi minulle sähköpostilla osoitteeseen tulejoulupunainen@gmail.com. Tällä tavoin pystyn pitämään kirjaa sääntöjen noudattamisesta ja aikarajojen pysymisestä. 

Kun olet ilmoittanut saaneesi paketin, sinulla on yksi (1) viikko aikaa kirjoittaa saamastasi paketista kattava kuvaus. Muista ottaa paketista ja sen sisällöstä myös kuvia. Muista myös kiittää saamastasi paketista. 

Julkaise pakettisi esittely blogissasi ja lähetä linkki postaukseen minulle sähköpostiin tulejoulupunainen@gmail.com. Muista käyttää sähköposteissasi aina sitä nimeä/nimimerkkiä, jolla lahjarinkiin osallistut. 

Jos sinulla ei ole omaa blogia, voit lähettää pakettiesittelysi kuvineen minulle sähköpostiin tulejoulupunainen@gmail.com. Minä julkaisen kummankin pakettikierroksen aikana muutamia kertoja pakettikoosteen sähköpostilla tulleista esittelyistä. 

HUOM! Jos et lähetä paketteja määräaikojen sisällä, henkilöllisyytesi paljastetaan parillesi, jonka kanssa saat selvittää korvauksesta tms. Lahjaringin järjestäjä ei ole vastuussa paketeista, koska osallistumisesta ei peritä osallistumismaksua. 

Ilmoittaudu mukaan VAIN jos voit varmuudella sitoutua Salaiseen Jouluystävään koko ajaksi. 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen tulejoulupunainen@gmail.com. Ilmoittautuminen on auki tiistaihin 16.10.2018 klo. 23.59 saakka. 

Täytä tiedot huolellisesti. Mitä kattavamman kuvauksen annat, sitä todennäkisemmin saat sellaiset paketit, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. 

Lähetä sähköpostiin seuraavat tiedot itsesästi: 

Etu- ja sukunimi
Osoite
Sähköposti
Puhelinnumero (jos haluat paketteja pakettiautomaatin kautta)
Nimimerkki (jos et halua käyttää omaa etunimeäsi)
Ikä
Mistä pidät?
Kerro itsestäsi
Mistä et pidä yhtään?
Allergiat
Blogin osoite (jos on)

Liitä ilmoittautumiseesi mukaan kuva aiheella
"Parasta joulun odotuksessa" 
ja kirjoita siitä kattava selostus. 
Sisällytä kuvaan paperinpala, jossa lukee käyttämäsi nimi/nimimerkki ja päivämäärä. 

Huolimattomasti/puutteellisesti täytettyjä ilmoittautumisia ei huomioida. 

Lähetän sinulle sähköpostiisi kuittauksen kun olen vastaanottanut ja hyväksynyt ilmoittautumisesi. 

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa. 

Arvonta suoritetaan mahdollisimman pian ilmoittautumisen päätyttyä ja tiedot paristasi saat viimeistään 20.10 mennessä. 

Luottamuksella lähettämäsi tiedot eivät päädy minnekään muualle kuin arvonnassa saamallesi parille. 

♥ Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudet! ♥


PS. Jos sinulla on mitä tahansa huomautettavaa/kysyttävää, nakkaa viestiä joko kommenttilaatikkoon tai sähköpostiin tulejoulupunainen@gmail.com

PPS. On erittäin suotavaa, että mainostat Salaista Jouluystävää myös omassa blogissasi. Kuvaa saa käyttää ja blogiani sekä postausta linkata!

3 kommenttia:

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: