sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Lemmikin joulu

Meillä asuu sekä kissa, että koirakin ja eläimet ovatkin aina olleet tärkeä osa joulua. Ne otetaan aina mukaan joulunviettoon. Niille ostetaan myös lahjoja, jouluruokaa ja joskus ne jopa puetaan jouluisesti. 

Kössin kilisevä joulukauluri. 

Minnin pehmoinen yöpuku porokuosilla. 

Kössillä ja Minnillä on molemmilla oma joulukalenteri:


Monilla lemmikkitarvikeliikkeillä on joulun aikaan erillinen joulutuoteosastonsa, josta löytyy niin jouluista vaatetta, ruokaa kuin lelujakin. Sekä tietysti kalentereita joka makuun. 

Zooplussalla ainkin on hyvä ja monipuolinen valikoima. Joulukalentereita löytyy niin kissoille ja koirille kuin pieneläimille ja hevosillekin. 

Jouluisia leluja.
Jouluisia vaatteita.
Kissoille kanssa! (: 
Jouluisia kuoseja. 

Majoja kissoille ja pikkukoirille. 

Herkkupaketteja kissoille. 

Joulumenu koirille. 

Valtavasti siis kaikenlaista löytyy jo pelkästään zooplussan tarjonnasta. Tällä sivulla on kuitenkin joskus vaikea löytää minikoiralle erityisesti ruokatuotteita, koska koiran ruoat on usein pakattu vähintään 400g pakkauksiin ja minun alle kaksikiloiseni ei niin suuria annoksia syö. :D 

Diivadog on suunnattu erityisesti pikkukoirille ja sieltä löytyy ihanien pikkuisten vaatteitten lisäksi myös pienemmissä pusseissa hieman normitarjonnasta poikkeavaa ruokaakin. 

Petenkoiratarvikkeesta löytyy aika kiva uutuus pimeisiin iltoihin, nimittäin koiran LED-valoilla varustettu huppari:


Tätä minä harkitsen Minnille joululahjaksi. 
Tämä tonttupuku on jo käynyt meidän Minnille pieneksi ja annoimme sen pikkuiselle karvattoman kissan poikaselle jouluasuksi. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: