perjantai 23. syyskuuta 2016

Jouluisia musiikkitapahtumia Turussa

Syksy ja loppuvuosi tuovat mukanaan muutakin kuin pimeyttä ja kylmeneviä päiviä sekä mahdollista vesi- ja räntäsadetta. Ne tuovat myös lisääntyvän musikkitapahtumatarjonnan ja erityisesti huomaan jouluisten tapahtumienkin ottaneen jo paikkansa kotikaupunkini viihdetarjonnassa.


Marraskuussa (26.11.) itseäni kiinnostavat jouluiset musiikkitapahtumat päräyttää käyntiin Eläkeläisten  ja Viikatteen yhteiskeikka Joulupunk Logomossa. Vielä en osaa sanoa mikä tästä tapahtumasta tekee jouluisen, mutta joululla sitä ainakin mainostetaan. Aikalailla samaan sarjaan kuuluu 4.12. Logomossa esiintyvien Viikatteen ja Kotiteollisuuden Joulupipari 2 -yhteiskiertue. Nämä yhtyeet ovat ainakin sosiaalisessa mediassa paljastaneet tekevänsä yhteistä joulubiisiä, joka saa ensiesityksensä ilmeisesti kiertueen keikoilla. Tätä tapahtumaan odotan erityisesti ja lippu onkin jo hankittuna. 5.12. Jarkko Ahola järjestää joulukonsertin Mikaelin kirkossa. Vielä en ole lippua hankkinut, mutta kovasti sekin houkuttaisi.. Rajaton järjestää tottakai myös tänäkin vuonna joulukonsertteja ympäri maata ja niin myös Turun Logomossa (7.12.). Tämä ei sinänsä minua henkilökohtaisesti kiinnosta, mutta listaan sen kuitenkin. Myös Raskasta Joulua rantautuu tänäkin vuonna Turun Logomoon 16.12. Kertaakaan en vielä itse ole päässyt poppoota livenä näkemään, mutta jos Marco Hietala tänä vuonna ilmoittautuu Logomon keikalle solistiksi, ostan lippuni varmasti. Jos tangokuninkaallisista ja tangolaulannasta pitää, saattaa Kuninkaallinen joulukonsertti Logomossa 17.12. olla sinua varten. 


Vesa-Matti Loiri on taattu joulumusiikin tulkitsija. Hänenkin konserttiaan on mahdollista päästä kuulemaan Turun Logomoon 18.12. Kerran olen tätä kyseistä Sydämeeni joulun teen -konserttia käynyt kuulemassa, mutta silloin artisti keskittyi enemmän Eino Leinon tulkitsemiseen joululaulujen sijaan, mikä sinänsä oli pettymys. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: