sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Tunnustus (jonka olen nolosti unohtanut)

Sain jo aikoja sitten viestiä Joulua Sydämellä -blogin pitäjältä, että hänellä on blogissaan minulle tunnustus. Silloin oli ilmeisesti niin kiire, etten heti kerinnyt tunnustukseen vastaamaan ja niinpä se jäi. Nyt kuitenkin muistin sen ja aion korjata tilanteen. Anteeksi siis, että siinä kesti näin kauan! 


Olen vastannut tähän jo useampaan otteeseen enkä siis aio haastaa enää uusia blogeja. 

Tässäpä vastaukseni Joulua Sydämellä -blogin esittämiin kysymyksiin. 

1. Mikä vuodenaika sinusta on ihanin?
- Jokaisessa vuodenajassa on oma ihanuutensa ja olen aina ollut neljän vuodenajan ihminen. Rakastun kaikkiin kun ne koittavat, mutta olen yhtä lailla iloinen kun ne lähtevät ja saapuu seuraava vuodenaika. En osaa sanoa mikä on ihanin.. 

2. Mikä on lempi joululaulusi?
- Varpunen jouluaamuna. 

3. Onko sinulla lempi syksynajan ruokaa?
- En ole koskaan tullut ajatelleeksi. Mutta koska teimme juuri maksakastiketta perunamuusilla niin voisin sanoa, että siitä on tehtävä syysperinne. Nam! 

4. Muovi- vai oikea joulukuusi?
- Oikea, mutta itse en voi ottaa oikeaa kissan ja allergian vuoksi. Ei minulla kuitenkaan muovistakaan ole, sillä minulle riittää, että joulunviettopaikassamme on aito kuusi (:

5. Viimeisin positiivinen yllätys?
- Mietin tätä pitkään, mutta en keksinyt muuta kuin että positiivinen yllätys oli kun 10 päivää vanha maitorahka ei ollut mennyt pilalle ja saatoin syödä sen :D 

6. Onko sinulla jotain tiettyä erikoista jouluperinnettä?
- En usko, että mitään erityisen erikoista. Minnin kanssa käyn kotikirkkomme järjestämässä eläinten joulurauhan julistuksessa, jonka olemassaolosta monikaan ei tunnu tietävän. (: 

7. Jatka lausetta: "Jouluaattoni alkaa..."
- "...kissalle ja koiralle annetulla suukolla."

8. Lempi elokuvasi?
- Lieksa. 

9. Mikä on sopiva aika ensimmäisille pikkujouluille?
- Marraskuussa. 

10. Teetkö/kuinka paljon teet itse jouluruokia?
- En tee itse jouluruokia. Äitini tekee laatikoita ja italiansalaattia, joista minäkin saan sen verran kuin tarvitsen. Kinkun olen tähän mennessä paistanut, mutta miehen lähdettyä en paista enää sitäkään. 

11. Oletko koskaan viettänyt joulua ulkomailla?
- En ole. 


1 kommentti:

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: