maanantai 19. lokakuuta 2015

Uutusmaku ;)

Joulu on saapunut kauppoihin. Aina vain aikaisemmin joka vuosi :D Joulukarkkivuoret ovat jo valtavat ja taas mitä erilaisempia joulukalentereita on tarjolla. Joulun lahjaideat varsinkin leluosastolla ovat päässeet ulos varastosta. Itse en ole vielä uhrannut ajatusta lahjojen tai joulukarkkien suhteen, mutta mukaan tarttui testattavaksi Dumlen uutuusmaku.


Piparkakun makuiset dumlet ovat ihan hauskoja, mutteivät kuitenkaan ihan minun juttuni. Maku on kuitenkin aika teollinen ja muutenkin olen enemmän originaalin dumlen ystävä. (: Mutta kiva makukokemus ja saattaa olla, että näitä pussillisen ostan jouluksi tuomaan uutta säväystä joulukarkkivalikoimaan. 

Kotona ei vielä kovin jouluista ole, mutta hieman tunnelmaa kuitenkin pimeneviin iltoihin. 


Seuraavaksi olisi tarkoitus uhrata muutama ajatus tulevia joulukortteja varten. ;)


2 kommenttia:

  1. Ihanan tunnelmallinen tuo viimeinen kuva. Minä olen askeleen edellä, joulukortit on jo tehty.

    VastaaPoista
  2. Mäkin jo maistoin noita, ihan ok makusia oli. Noita oli kai viime vuonna löytynyt esimerkiksi Ruotsista, mutta Suomen puolella ei ollut vielä silloin. Instagramissa törmäsin ainakin johonkin kuvaan :D. Nykyään joulusuklaita on kyllä aivan älyttömän montaa sorttia ja tulee valinnan vaikeus.

    Me ostetaan miehen kanssa joka vuosi Wiener nougatia ja toisinaan valitsen jotain uutuuksia tai vanhoja hyväksi havaittuja.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: