tiistai 30. kesäkuuta 2015

Pian on taas joulu!

Nyt kun Juhannus on pantu pakettiin, on aika alkaa avata tulevaa joulua! :D No, ei ehkä sentään vielä avata, pikkiriikkisen raottaa vain. Kuitenkin niin, että nyt on hyvä aika alkaa miettiä tulevaa joulua ideoiden kannalta. Ja nyt viimeistään on hyvä aloittaa käsityönä valmistuvien lahjojen teko. Pitäisi vain ensin keksiä, että mitä lähtisi väsäämään. (:


Joko teillä on jouluiset ajatukset lähteneet vaeltelemaan? (: 

6 kommenttia:

 1. Tuonne siun toiseen blogiin ei pääse tutustumaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sitä jouluisia ajatuksia on pitkin vuotta... ;) Vielä yritän vähän hillitä, mutta saa nähdä kuinka kauan pystyn. :D Nyt oon innostunut aikuisten värityiskirjoista ja mietin vaan, että miten mahtaa käydä niiden kaikkien ihanien ajatusten, kun olis kiva tehdä käsin joululahjat. Osa on jo puoliksi valmiina ja osa täysin valmiina. Nyt vaan sitten täytyis jotain uusia ideoita löytää. Ehkä niitä tässä pikku hiljaa löytyy...

  VastaaPoista
 3. Itsekkin olen jo joulu mielessä :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin päivitin jo nyt joulublogia (yleensä aloittelen tuossa elokuussa), mutta kun löysin kirjaston poistomyynnistä joululaulukirjan enkä malttanut odottaa sen esittelyä :D.

  VastaaPoista
 5. http://mummolatyyliin.blogspot.fi/?m=1


  jouluun valmistautuminen,ainakin käsitöiden osalta on tosiaan aloitettava hyvissäajoin. Itse olen ainakin aloittanut ja fiilistelen jo pikkuisen joulua,tai ehkä vähän enemmänkin.

  VastaaPoista
 6. Tälläsiä ihania blogeja kun lukee ei voi olla miettimättä joulua :)

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: