maanantai 22. joulukuuta 2014

Maanantai-aamuna....


Nyt on näilläkin leveyspiireillä pakkasta sen verran, että lumi, joka maassa on, taitaa siellä pysyä. Ei sitä paljon ole, mutta sen verran, että maa on valkoinen. (:

Tämän aamun olen ottanut rennosti tekemättä mitään, mutta nyt aion lähteä kauppaan keskelle jouluhulluutta. Toivottavasti tähän aikaan aamupäivästä ei vielä ole suuta massaa liikkellä. Näin lähellä joulua ryysistä taitaa olla aina kellonaikaan katsomatta. (: Ehkä ihmiset ovat jo enemmän joulumielellä ja alkavat käyttäytyä myös kaupoissa kohteliaammin. Tähän mennessä kauppareissuilla on ollut hieman kyynärpäätaktiikan makua. :D   


Lasitontut ovat päässeet vitriinikaappiin katselemaan. Siellä ne ovat tuvassa hurjapäiltä :D


Glögit ja siirappi odottavat huomisia leipomuksia. Eteiseen vaihtui sittenkin punainen matto kun harmaat eivät pysyneet hurjapäiden vauhdissa mukana eikä siitä nähnyt jos neidillä kävi vahinko. Tästä näkee ja tämä on helppohoitoinen sekä pysyy paikallaan! 

Mukavaa maanantaita!!

4 kommenttia:

 1. Lähdin eilen viimehetken ostoksille kapungille ja valmistauduin kunnon ihmisrysään, mutta hämmästyin suuresti kun sunnuntai-illan Turku olikin kummallisen hiljainen, ainakin siihen verrattuna mitä pelkäsin! Toivottavasti sielläkin sujui ilman suurta ryysistä ja kyynärpäitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyynärpäitä eri ollut, mutta ryysistä sitten senkin edestä. :D selvisin kuitenkin hengissä.

   Poista
 2. Karvanaamojen hoitajille!!!
  JOULUTÄHTI on TOSI MYRKYLLINEN !!


  Hyvää joulua!!

  -lumienkeli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, siksi meidän joulutähti onkin esillä vain kun me olemme kissaa valvomassa. Öisin ja poissa ollessamme se on keittiössä oven takana. :) Kiitos kuitenkin muistutuksesta ja hyvää joulua!

   Poista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: