tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukukat

Tänään sain ruksata yhden kohdan TO DO -listastani, nimittäin joulukukat. Kävimme äidin ja mamman kanssa ostamassa ne pois alta. Kerrankin oli ihanan rauhallista Raision Kukkatalossa, vaikka olimme siellä juuri pahimpaan ruuhka-aikaan. Yleensä saa varautua siihen, että jonot ovat kilometrin mittaisia ja kukkapöytien väliinkin saa jonottaa :DMinä tykkäisin hyasinteista, mutta astmani reagoi niiden tuoksuun niin vahvasti, etten voi niitä ostaa. Sen sijaan meille kotiutui joulytähtiä kahdessa eri koossa sekä valkoinen amaryllis. 
Tämän saimme jo pari viikkoa sitten vuokranantajilta ja edelleen se on hengissä - siitäkin huolimatta, että se kerran pääsi vähän kastumaan.... -__-

1 kommentti:

  1. Tuo punainen joulutähti on kyllä iloinen joulun väripilkku. Valkoinen amaryllis on aina upea. Minä olen nauttinut jo pari viikkoa kolmen valkean hyasintin kauneudesta ja tuoksusta, joka ei minua onneksi häiritse. Ne ovat kaikki yhdessä purkissa ja ovat avautuneet mukavasti asteittain. Valkea joulutähti on jo pudottanut vihreät lehtensä, mutta on se silti kaunis.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: