lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukalenteri: 14. luukku

Tämän päivän luukusta aukeaa äärimmäisen helppo, kiva ja käytännöllinen lahjavinkki, johon ei paljon rahaa kulu. Tämä on äitini leivontakaapista kähvelletty idea, eli jos päädyt tekemään tästä ideasta lahjan, on totta kai suotavaa panostaa hieman parempaan purkkiin ja ulkomuotoon muutenkin. Mutta täsä on kuitenkin pohjaa idealle. 


Toisin sanottuna purkkiin esim. puuroriisiä ja mukaan tavalla tai toisella riisipuuron ohje. Tätä ideaa on käytetty esim. siinä mielessä, että purkkiin on laitettu esim. muffinssin tai onkin keksin ainekset. Minusta myös tällainen yksinkertainen ja käytännöllinen idea on mukava. (: Tällaisesta purkillisesta tekee useamman kerran riisipuuroa. 

Tämän päivän joululaulu on Marco Hietalan tulkitsema Varpunen jouluaamuna. Hän esiintyy tänään Turun Logomossa Raskaampaa joulua -konsertin merkeissä, mutta minä en tänä(KÄÄN!) vuonna pääse sinne, koska olin niin onneton, etten muistanut tarkistaa tämän vuoden keikkapaikkoja. Viimevuonna oli Turkissa juuri ko. konsertin aikoihin. Ja minä kun en muita halua kuunnella kuin Marcoa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: