sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Nyt loppuu murjottaminen!

Olen pahoillani blogihiljaisuudesta. Elämässäni tapahtui jokin aika sitten sellaisia asioita, jotka saivat miettimään paljon ja tuli hetkeksi sellainen olo, että haluan olla vain ja jättää kaiken muun. Nyt olen kuitenkin "ollut vain" ihan tarpeeksi ja tämä ihana joulunodotusarki voi taas alkaa. 

En ole tehnyt tulevan joulun eteen yksinkertaisesti yhtään mitään. No, olen aloittanut neulomaan, mutta mitään valmista ei vielä ole syntynyt. Pian pitäisi alkaa väsäillä niitä joulukortteja ja ihaninta tässä on se, että sain ehkä kortintekokaverin. Aina kivempi tehdä yhdessä kortteja ja jutella samalla. 

Syksy on koulun osalta kovin kiireistä aikaa, sillä keskiviikkona suoritan näyttöni kuurojen vanhusten osalta ja viikolla 44 aloitan työharjoittelun. Kiirettä pitää, mutta uskon, että työn ohella kaiken ihanan suunnitteleminen tulee olemaan helpompaa kuin uuvuttavan koulun. 

Tässä siis pieni infopläjäys mitä on tapahtunut ja mitä tulee tapahtumaan. Syysarvonta luvassa joko alkavalla viikolla tai sitä seuraavalla. 

Mukavia syyspäiviä kaikille! (:

1 kommentti:

  1. Blogihiljaisuutta on ilmoilla, mulla sama virsi.. Ei ole oikein mitään valmista mistä kertoa ja jos olisikin niin ei saa järkevää tekstiä aikaseksi :D
    Ehkä lähempänä joulua sitten blogikipinäkin taas syttyy :)

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: