torstai 20. joulukuuta 2012

♥ Riisipuuroa ja mustikkaglögikiisseliä ♥


Tämä ilta on herkullinen. Ihana makuyhdistelmä tuo riisipuuro ja glögirusinakiisseli. Ja kuinka helppoa sekä nopeaa! No riisipuuro ei ole niin nopea, mutta ainakaan sitä ei tarvitse vahtia - osaa tekeytyä itsekin :D

RIISIPUURO:

2dl vettä
2dl puuroriisiä
2 rkl voita
1 l maitoa
suolaa
sokeria

Laita kattilaan vesi ja riisit. Keitä kunnes vesi on imeytynyt riisiin. ○ Lisää sitten maito ja keittele hiljalleen kunnes maito on imeytynyt. ○ Mausta sitten makusi mukaan suolalla ja sokerilla. Myös kaneli tuo puuroon kivan maun. 

GLÖGIRUSINAKIISSELI:
1 l mustikkaista glögiä (valmista juomaa)
kourallinen rusinoita
5 rkl perunajauhoja (sekoita tilkkaan vettä)

Keitä glögi ja rusinat lähes kiehumispisteeseen. ○ Nosta kattila sitten liedeltä ja kaada perunajauhovesiseos norona joukkoon. Keitä vielä hetken. 

1 kommentti:

  1. Mustikkainen glögi on tosi ihanaa, ostin sitä ensi kerran itsenäisyyspäivänä ihan vahingossa, vasta lämmitettyäni sen luin purkista että on mustikkaglögiä, oli aivan ihana vahinko. Ostan toistekin.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: