lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 22. luukku

Missä puuhissa vietit eilisen päivän?

- Eilen minä paistoin kinkun ja malttamaton kun olen niin tuntui, että siinähän menee ikuisuus. No, kypsää tuli kuitenkin ja maukasta. Pohdiskelin myös kovasti sitä jälkkäriasiaa ja päädyin tekemään puolukkajäädykkeen - ainakin toisesta jäädykkeestä. Lisäksi vähän taas siivoilin, kastelin kukkia ja viimeistelin joulun ilmettä. 

Illalla kävimme ystävien kanssa Amarillossa syömässä ja ilta venyikin kahteen asti. Lahjat vaihdettiin ja oli muutenkin aivan ihana tunnelma parhaassa mahdollisessa seurassa. Kerrassaan onnistunut päivä siis. 

3 kommenttia:

  1. Touhua ja tohinaa oli meidän päivä täynnä. Pakettien toimitusta, yllätys vieras, miehen nimipäivä kahvittelut ja kohokohta kuusen nouto enolta. :)

    VastaaPoista
  2. Eilen minulla oli pystyssä kunnon suklaatehdas, kun tein kuutta erilaista suklaakonvehtia! Lisäksi tein paahdettuja manteleita ja paketoin viimeiset lahjat. Illan lueskelin ja otin rennosti :)

    VastaaPoista
  3. Päivä meni töissä. Illalla ehdin aloitella siivouksia ja laittaa lisää joulukoristeita. Näin myös muutamaa kaveria, joiden kanssa vaihdettiin joululahjat. :)

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: