tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 18. luukku

Kuuluuko sinusta eläinten saada joululahjoja?

- Kyllä minusta eläimille on kiva antaa jokin pieni lahja. Varsinkin kissat ja koirat osaavat jopa itse avata lahjansa, mikä on varsin viihdyttävää katseltavaa. Eikä sen lahjan nyt tarvitse olla mitään erityistä - koiralle vaikka luu tai jokin uusi lelu ja kissalle vaikka älypeli, jonka sisälle on piilotettu herkku. Minusta joulu on kuitenkin myös eläinten juhla ja meillä tarjotaankin kunnon gourmee-ruokaa myös lemmikeille - itsekin kun syömme vähän paremmin. (:

5 kommenttia:

 1. Meillä ei ole ikinä ollut lemmikkejä allergioiden vuoksi, mutta jos olisi niin varmasti ostaisin niillekin lahjan :)

  VastaaPoista
 2. Hei ! Paljastunut jouluystäväni ! Eilen sain pakettisi,mutten ehtiny siitä iltamyöhällä postausta tehdä. Kiitos ihanista yllätyspaketeistasi, tosi hyvin onnistuit keksimään paketteihin minun tyylisisä juttuja :) Meillä ei tällä hetkellä ole lemmikkiä, mutta silloin kun on ollut niin lahjasäkistä on ehottomasti löytynyt myös paketteja lemmikeille ja ruokakin on tuunattu vähän juhlavammiksi :)

  VastaaPoista
 3. Ilmanmuuta. Lemmikit ovat perheenjäseniä ja toki lahjan saavat siinä missä ihmisetkin. Herkkuja ja hemmottelua myös enemmän kuin arkena. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on yleensä ostettu joku herkkupala jouluksi kissalle :) Sen kummemmin lahjoja ole ostettu, vaikka joku uusi huisputin tai muu lelu voisikin olla kiva :)

  Miulla on blogissa siulle jotakii :)
  http://mutkumiehaluun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. tottakai kissoilekin jotain :-) meidän killien lempilelut on onneksi sieltä edullisemmasta päästä: korkit ja kynät rulettaa. kissanminttusuihketta ostan, jotta pääsevät kunnolla tunnelmaan ;-)

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: