sunnuntai 23. joulukuuta 2012

4. ja viimeinen adventti


Vihdoin saa sytyttää kaikki neljä kynttilää palamaan! Mikä ihana tunnelma meidän kodissa vallitseekaan kun ihan kaikki kynttilät palavat ja valot tuikkivat. Lämmintä toki on vähän jopa liiaksi, mutta mieluummin suloinen lämpö kuin kalsea kylmyys. 


Olemme viettäneet mieheni kanssa juusto- ja viini-iltaa. Lisäksi teimme voitaikinasta suolaisia kääreitä. Huomenna pääsemme vihdoinkin jouluruokien kimppuun - tapahtui se sitten missä vain. Oma jouluni tosiaan selkenee vasta huomenna kun selviää pääseekö pappa sairaalasta vai jääkö hän sinne. Jos hän jää, me vietämme joulurauhanjulistuksesta muutaman tunnin hänen luonaan ja lähdemme siitä sitten Säkylään. Jos hän taas pääsee kotiin, jäämme mamman ja pappan kanssa kotiin ja käymme äidin kanssa Säkylässä vasta joulupäivänä - ehkä. Sairaalassa kukaan ei osannut vastata mitään, joten siksi tällainen epävarmuus aina aattoon saakka. 7 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua teille, ja toivon koko sydämmestäni että pappasi pääsee jouluksi perheen pariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis. Valitettavasti hän joutui sairaalaan jäämään, mutta mieli on silti hyvä. Pääasia että hän paranee, kyllä jouluja tulee! (:

   Poista
 2. tunnelmallista ja niin kodikasta.
  t.p-v

  VastaaPoista
 3. Onko tuo hyllyssä oleva peilikuutio?ihanasti heijastaa punaisen valon.
  Ja tuo yö-kirkko aivan ihana,taidanpa ehottaa meidänkin seurakuntaan,,,jospa joskus toteutuiskin.
  Tiedätkös.olen joka ikinen päivä vieraillut "joulublogissasi".
  Olen "mummo"-iässä ;),Ja tämä sinun blogisi on paras tai oikeastaan jaetulla ykkös tilalla "koira joulu-kalenterin kanssa".
  Sinun tapasi kirjoittaa on niin ihanan tavallinen.
  Nyt lähden tekemään täytekakun,ja koristelen kuusen.(itkettää vaan, kesäkuussa joutuimme luopumaan 11 v.rakkaasta karvakuonosta,tykkäsi niin joulusta.aattoaamusta alkoi vartio vuoro joulukuusen alla,lahjat tiukasti päänalla :)
  ...OIKEIN IHANAA JOULUA SINULLE!!

  t.punavihreä joulu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, peilikuttiohan se on. Meillä on niitä useampia, illä solen jäänyt niihin ihan koukkuun. Kirpputoriaarteita ovat. Ja tuo yökirkko on kyllä ihan ykköstapahtumia näin joulun alla, toivottavasti teidänkin kirkkoon saadaan sellainen ensi jouluna järjestetyksi.
   Ihana kuulla, että olet niin ahkerasti vieraillut - tuntuu todelliselta joululahjalta kuulla että joku pitää blogistani niin paljon.
   Surullista, että tärkeä osa perhettänne on joutunut poistumaan keskuudesta, sitä aukkoa on vaikea täyttää näin joulun aikaan.
   Kiitos ihanasta kommentistasi ja oikein lämpöistä joulua!

   Poista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: