lauantai 6. lokakuuta 2012

Ihania Tiimarin jouluaskarteluohjeita!

Kuten ainakin televisiossa mainostetaan, on Tiimarin jouluaskartelulehti saapunut ja ilmeisesti Tiimariin pikkuhiljaa hiipii joulu. Sinne täytyy ehdottomasti päästä joku päivä kurkkimaan. Tiimarin nettisivuille on ilmestynyt myös uusia kivoja jouluaskarteluideoita - taitavat olla niitä samoja mitä ko. lehdestä löytyy. Laitan tähän vinkiksi muutaman oman bongaukseni.

1. PIENET LAHJARASIAT tai JOULUKALENTERI TULITIKKUASKEISTA.2. JOULUKORTTI NEULOJALTA


3. TUIKKIVAT TUIKKUPURKIT


4. LEIMAILTU PAPERIKASSI JA KIRJOITETTU KANGASKASSINäistä Tiimarin ohjeista saa kivaa inspiraatiota. Ei tietenkään ole tarkoitus, että näitä ohjeita lähdetään silmittömästi mallista kopioimaan - toki saa käyttää omaa luovuuttaan. Mutta alkuinspiraation lähteiksi nämä ovat mainioita. Esim. tuohon kangaskassiin voisi vaikka kirjoittaa Hyvää Joulua eri kielillä. TÄÄLTÄ löydät listan kuinka eri kielillä toivotetaan hyvää joulua.

4 kommenttia:

  1. Täytykin kipasta hakemaan toi lehti :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja ohjeita! Viime vuonna tein ns. neulojan kortteja :). Tänä vuonna ajattelin jotain enkelimäistä.

    VastaaPoista
  3. Oli pakko luoda koneelle "Joulu 2013"-tiedosto ja tallettaa sinne tuo Neulojan joulukortti :) Tänä vuonna en tee kortteja, sillä lähetän ne joulutorimatkalta :) Enpähän ole ikinä ollut näin aikaisessa ;)

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: