maanantai 22. lokakuuta 2012

How to -videoita joulupallojen tekoon

YouTubea selaillessani, löysin vaikka mitä ihania ideoita, joilla saa aikaiseksi kauniita ja luovia joulukuusen palloja. Itsellenihän ei kuusi kämppään jouluksi taida mahtua, mutta ajattelinkin ripustella joulupalloja muualle asuntoon. Vielä en tiedä, minkä näistä videoiden ideoista itse toteuttaisin - vai toteuttaisinko kaikki? Tässä kuitenkin teille muillekin inspiraatiota ja kauniita ideoita!

1. Kangasornamentti ilman ompelua2. Koristepallo pahviympyröistäTähtipalloNämä ovat kaikki kyllä niin herkkuja, että valinnasta tulee vaikea. Kaikkia täytyy ainakin kokeilla, nähtäväksi jää, saako joku palloista vallan meidän joulukoristelussa. Varsinkin tuo viimeinen kutkuttaa nyt kovasti. 

2 kommenttia:

 1. Hei!...ja punaista joulun odotusta!!

  Ihania nämä joulublogit,vierailen joka päivä (jopa kesällä,:)
  Tuo viimeinen tähtipallo.ovat tosi kauniita.
  Minä olen kerännyt jugurtin ,viilin ,kermaviilin ym kansia ja niistä tehnyt tähtipallon. ensimmäisen lähes 30 v. sitten :) Säilyy hyvänä ,pienessä pahvilaatikossa,johon olen laittanut vain tämän tyyppiset koristeet.
  Meillä satelee hiljalleen lunta.... :)
  kirj.punavihreä joulu :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta kommentistasi! Tuo kansijuttu kuulostaa todella hauskalta, pitäisi varmaan itsekin kokeilla - vaikka ensi vuoden jouluna (:

  Kunpa meilläkin satelisi lunta, sitä niin kovasti odottelen. No, onneksi jossain edes sataa (:

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: