lauantai 8. syyskuuta 2012

Joulua jo syyskuussa!?!?

Mieheni kysyi otsikossa esitetyn kysymyksen eräänä päivänä kun "kyllästyi" minun ympärivuotiseen jouluhöpinääni. Hän ei selvästikään ole vielä tottunut minun aikatauluuni joulun suhteen. Joulun tehokas suunnittelu loppuu jouluaattona ja alkaa taas viimeistään Uuden Vuoden jälkeen :D

Nyt olen entistä enemmän innoissani, koska tämä on ensimmäinen jouluni omassa kodissa miehen kanssa. Toki aaton vietän perheen parissa, mutta yleisesti järjestän joulua ekaa kertaa aivan itse ja saan suunnitella meille joulukodin aivan yksin. Miestä ei niinkään joulu samassa määrin kiinnosta. Toki hän pitää kauniista joulusta, mutta ei ole kiinnostunut osallistumaan sen luomisessa :D

Tällä hetkellä työn alla on olohuoneen jouluverhojen ompelu. Lisäksi olen keräillyt viinipulloja, joista aion tehdä kynttilänpidikkeitä kunhan kerkeän. Hakusessa on valosarjoja - ehkä äidin varastoista liikenee jotkin. Haaveissa olisi saada parvekkeelle pistorasia, mutta saa nähdä mitä vuokranantajat ovat mieltä ja ehtiikö/haluaako sähkömiesserkkuni asian hoitaa ennen joulua. 

Kesällä ostettiin kirpputorilta 30 eurolla joulunpunainen lankamatto, jonka aion sijoittaa olohuoneen lattialle. Olin löydöstä todella innoissani, sillä uutena ko. matto maksaisi maltaita - ainakin minun kukkaroani ja budjettiani ajatellen. 

Pikku hiljaa sitä joulua siis aletaan konkreettisemmin suunnitella ja ideavihkokin alkaa täyttyä. En malttaisi millään odottaa, että päästään niin pitkälle tätä vuotta jotta kaiken ihanan jouluisen saa laittaa esille. Onneksi viikot kuluvat nopeasti uuden koulun parissa. 

Loppuun vielä ihanaa syystunnelmaa kärpässienen tarjoamana :D


3 kommenttia:

 1. Eihän se auta kuin miehen tottua ;)
  Kirpparti ovat oikeita aarre-aittoja! Idearikkaalle joulunäprääjälle sieltä löytyy vaikka mitä. Onnittelut punaisesta lankamatosta. Ne ovat tosiaan sikaimaisen kalliita uutena ostettuina.
  Ihanaa syksynaikaa ja joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Mia: Kirpparit todella ovat oikeita aarreaittoja, ihan mielettömästihän sieltä löytää materiaalia vaikka minkämoiseen väsäilyyn kun vaan ideoita ja inspiraatiota riittää. Kiva kun kävit kommentoimassa! (:

  VastaaPoista
 3. Mulla on itsellä myös ympäri vuoden joulu mielessä! ;) Ja nyt kun on pimenemään ruvennut, niin kyllähän se joulu on vieläkin enempi mielessä. Mä tykkään kans tosi paljon kirppareita kiertää! Se on kyllä niin ihanaa ja tulee hyvälle mielelle, kun tekee hyviä ja edullisia löytöjä. Mukavaa syksyn alkua! :)

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: