keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Sukkapuikkojen helinää ja keuhkoputkentulehdusröhinää

Se siitä jouluisesta otsikosta :D Olen tosiaan niin kipeä, että en saa aikaiseksi edes syödä herkkuja. Eilen kävin lääkärillä ja sain diagnoosiksi keuhkoputkentulehduksen. No, se on aika ilmeistä kun minun habitustani seurailee. En anna sairasloman kuitenkaan masentaa, sillä tällä välin ehdin tehdä vähän sellaisia juttuja, joita muuten en saa aikaiseksi aloittaa. Jos aloitan ne nyt, on niitä helpompi jatkaa sitten arjen tohinoiden keskellä.

Olen aloittanut neulomaan kahta kaulahuivia - viininpunaista ja vaaleanpunaista. Kuvio on samaa, tiheys eri. Saa nähdä mihin päätyvät vai päätyvätkö minnekään.  Lisäksi olisi tarkoitus saada vihdoin ja viimein aloitettua Kasvatustieteitten Kasvatussosiologian essee, jonka viimeinen palautuspäivä on 2. päivä joulukuuta O_o Hirvittää kun en ole edes aloittanut. Onneksi asioilla on aina ollut tapana järjestyä - viimeistään viimeisenä iltana :D

Joidenkin meteorologien mukaan jopa tänne etelään olisi odotettavissa jonkinasteisia lumisateita lähiaikoina. Skannailin eilen sukumme vanhoja vanhoja ja ei niin vanhoja valokuvia koneelle ja tulin huomanneeksi, että vuonna 1981 lumi oli saartanut eteläsuomen jo 26. lokakuuta. Kuvassa kaivetaan autoa esiin lumen seasta.


Voi kunpa tämäkin talvi olisi yhtä kaunis kuin edelliset. Ei sitä lunta nyt tarvitse haitaksi asti tulla, mutta kunhan olisi kunnolla valkea maa ja valkeat puut. On ihana ajaa Säkylään jouluaattoaamuna kun puut ovat valkoisen hunnun peitossa ja tie kimmeltää lumikristalleista hennon talviauringon paistaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: