perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 7. luukku

Eilen vietettiin itsenäisen isänmaamme syntymäpäiviä, joka ainakin täällä Turussa esittäytyi lumisateen saattelemana. Itse petyin tämänvuotisiin linnanjuhlapukuihin, suurin osa ei istunut tai sitten oltiin yritetty liikaa. Kivaa oli kuitenkin huomata, että juhliin oltiin kutsuttu myös tavallisia tallaajia (muun muassa työpaikaltani oli yksi). Varmasti kivat kemut Sauli ja Jenni järjestivät. 

Tämän päivän kysymys kuuluu...

Oletko aina ollut yhtä innostunut joulusta ja sen laittamisesta, vai onko joulukärpänen purrut vasta myöhemmin?

- Meillä äiti on aina laittanut kauniin joulun ja minä olenj pienestä pitäen saanut osallistua taitojeni mukaan. Joulua on alettu suunnitella ja laittaa jo varhain, joten minäkin olen tainnut siihen malliin kasvaa. Nykyään äiti ei itse enää niin paljon joulua laita, mutta minä senkin puolesta laitan kotia joulukuntoon. En varmaan koskaan voisi olla tämän enempää jouluihminen, sen verran äärirajoilla jo mennään. 


PS. Kun eräässä postauksessa kerroin pelkoni siitä, ettei pappani halua lähteä kotoa minnekään joulua viettämään, on tämä pelko nyt selätetty. Sairaalasta päästyään pappa ilmoitti, että hän todella mielellään tulisi kummitätini luo joulun viettoon ja minä tietysti huokaisin helpotuksesta. Ihanaa, ettei tarvitse tänäkään vuonna viettää kaupunkijoulua. 


glitter-graphics.net

2 kommenttia:

  1. Olen aina ollut yhtä innostunut joulusta. Tosin laittamaan sitä olen päässyt ensi kertaa kunnolla tänä vuonna, kun kotimme on riittävän iso esimerkiksi joulukuuselle ;)

    VastaaPoista
  2. Olen pitänyt joulusta aina, mutta oikeastaan kunnollinen joulu"hössöttäminen" alkoi vasta, kun muutin omaan asuntoon, jonka myötä esim. kodin joulutunnelman luominen on omalla vastuulla. Tänä vuonna perustin joulublogini, joten jouluttaminen on kasvattanut rooliaan tänä vuonna kyllä :)

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: