perjantai 7. joulukuuta 2012

Anopin aattonamit

Keskiviikkona kokeilin pikaisesti Leivotaan-lehden karkkireseptiä, josta taisi tulla ainakin miehen suosikki. 


OHJE: (n. 30kpl)

3dl sokeria
50g voita
2½dl kermaa
1rkl vaniljasokeria
4rkl kaakaojauhetta

Laita kaikki ainekset kattilaan ja keitä samalla seikoittaen. Massa on valmista sitten kun tiputat tipan kylmään veteen ja se muuttuu melko kovaksi. Kaada massa voidellulle uuninpellille tai vadille. Kun massa on jäähtynyt, sen voi leikata haluamikseen palasiksi. 

Maistuvat vähän daim-suklaalle, mies on näitä popsinut melkoiset määrät. Täytyy jouluksi tehdä uusi satsi. Seuraavaksi kokeilen jotain muuta karkkiohjetta samaisesta lehdestä. Leipomisvuorossa ovat myös kaneliässät, joita varten haen tänään apteeksi hirvensarvisuolaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: