maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 10. luukku

Oletko tänä vuonna joulupuuhiesi kanssa niin sanotusti aikataulussa vain todella myöhässä? 

- Olen - kuten joka vuosi - tosi myöhässä kaikkine valmisteluineni. Olen ollut niin väsynyt, etten ole saanut aikaiseksi niitäkään juttuja, joiden tekeminen ja laittaminen on kivaa. Voimat eivät yksinkertaisesti ole riittäneet kaikkeen. Toisaalta en ota asiasta mitään stressiä - onhan tämä jo tuttua edellisiltä jouluilta. :D Lahjat on sentään hyvässä mallissa, sillä tänään hankin viimeiset tarvikkeet niiden väsäämiseen. 

6 kommenttia:

 1. Myöhässä, mutta en koskaan jaksa stressata asioista koska joulupuuhailu on niin mukavaa :) Pari lahjaa vielä uupuu, mutta ajatukset niihin on. Lisäksi ajattelin tehtailla lahjaksi myös omatekoisia makeisia, mutta tämä on vielä ajatuksen tasolla! Mietityttää kuinka paljon aattoa aiemmin uskaltaisi tehdä suklaanameja tai esimerkiksi suklaaseen kastettuja aprikooseja, että ne säilyvät.

  Onneksi tänä vuonna sain aloittaa joululomani valmistumisen kunniaksi jo todella ajoissa, joten aikaa puuhailuun on :)

  VastaaPoista
 2. Ihme kyllä kerrankin aivan ajallaan ja ilman hirveää hössötystä hiljalleen joulu jutut kondiksessa ja hyvällä mallilla.

  VastaaPoista
 3. Olen tänä vuonna ennätyksellinen aikaisessa vaiheessa hoitanut lähes kaiken. Ne asiat, mitä vielä on hoidettavana, niin voikin hoitaa vasta lähempänä joulua, joten nyt vain odottelen ja availen luukkuja :)

  VastaaPoista
 4. Olen suurinpiirtein ajallanan, koska eilen ostin viimeiset lahjat. Yleensä olen kyllä tähän mennessä ostanut jo kaiken, mutta nyt ei ollut sopivia tullut vastaan kaikille.
  Muuten töihinlähtö on sekoittanut sen verran etten ole ihan kaikkea suunniteltua päässyt kokeilemaan, mutta onhan tässä aikaa!
  tapoihini ei kuulu myöskään ressata :)

  VastaaPoista
 5. Samoin kuin Memolla, täälläkin on joulujutut ihmeen hyvällä mallilla, tekemättä oikeastaan vain ne mitä ei vielä voikaan tehdä. Joskus näinkin! :)

  VastaaPoista
 6. Meillä ollaan ihan siinä aikataulussa, mitä ajattelinkin! :) Tänä vuonna laitettiin postipaketit kyllä ennätyksellisen aikaisin matkaan. Oli SmartPostissa tarjous, niin piti hyödyntää. ;D Koko aika sitä tulee kaikkea ihanaa eteen ja mieli tekis kokeilla, mutta päätin, että teen sen mitä ehdin ja jaksan ja loput odottaa ensi jouluun! :D Joulun alus aika pitää olla kuitenkin sellaista, mistä pääsee itsekin nauttimaan.

  VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: