tiistai 8. joulukuuta 2020

Maidoton riisuklaa / Dairy-free rice chocolate

 Riisisuklaa on yksi ihanimmista asioista, joita tiedän, mutta markkinoilla ei ole ainuttakaan maidotonta tuotetta. Brnubergillä on pieni maidoton riisisuklaapatukka, mutta se on samalla myös sokeriton eikä siis ihan täytä riisisuklaalle asettamiani piirteitä. 

Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen ja tein itse maidottoman riisisuklaani. 

I haven't found any dairy-free rice chocolate from markets so I decided to make it my own. 

Siihen tarvitaan: 

- 75g jotain maidotonta rasvaa (minä käytän kaikkeen Floraa)
- riisimuroja 7-9dl
- maidotonta suklaata levyllinen (n.150g) (Pandan tumma on hyvää ja edukasta) 
- kookostoffee 150g (löytyy esim. Citymarketeista)

You'll need: 

- 75g some vegetable-fat
- ricekrispies 7-9dl
- 1 dairy-free chocolate slab (~150g)
- coconut toffee



Sulata voi, kookostoffeet ja suklaa kattilassa. Lisää lopuksi riisimurot. Taputtele seos sitten johonkin vuokaan ohueksi levyksi ja jätä jääkaappiin yön yli tai vähintään 3 tunniksi. 

Mix the fat, chocolate and coconut toffee in pot and melt all the ingredients well. Then add rice krispies. Apply the mix on some casserole and leave in refrigerator over night or least 3 hours. 


Leikkele jähmettyneet levyt palasiksi ja säilö sievään rasiaan. 

Cut the set bar in pieces and store in cute box. 


1 kommentti:

  1. Kiitos!
    Hyvästä ja niin herkullisesta ohjeesta ! 😋
    ( tykkään riisisuklaasta;)
    Kauppaan Citymarketin kautta:)
    Ihanaa Joulun odotusta!🎄🎅🧡

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: