sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Touhukas viimeinen adventtiNyt alkaa joulu olla jo hyvin lähellä! Meillä jouluvalmistelut ovat sillä mallilla, että kinkku on jo huonelämmössä odottamassa uuniin pääsyä ja karkkikippo on täytetty jouluisella suklaasekoituksella. Huomenna teen vielä viimeisen kauppakierroksen, käyn muistamassa isääni ja illalla pidämme äidin kanssa jo perinteeksi muodostuneen juustoillan. 

Tiistaina leivon sitten saaristolaisleivät, valmistan jälkiruoat keskiviikkoa varten sekä leivon omenakakun kahvipöytään. 

Tänään on vielä tarkoitus koota miehen perheelle menevä lahjakori ja paketoida loput lahjat. Eilen kävin muistamassa ystäviäni glögikupposen äärellä. Tänään tapasin yhden vanhimmista ystävistäni lahjanvaihdon merkeissä. Hänen pakettinsa oli tällainen:Taulun löysin sisustus-outletista ja keksin heti käyttää sitä lahjana. Tiedän, että ystäväni pitää tämän tyylisistä sisustuselementeistä. Kuvissa olemme me. Osa kuvista on todella "vanhoja" ja osa kuluneelta kesältä. Annoin hänelle luvan avata lahjan jo ennen joulua ja kuulemma hän siitä piti. (: 

Vielä 3 yötä jouluun... (: Meillä sitä odotetaan jo leikkisän malttamattomina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: