sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Varaslähtö Itsenäisyyspäivän tunnelmiin

Otin pienen varaslähdön maamme itsenäistymisen kunniaksi kun Sotilaskoti järjesti Turun Sotaveteraanisoittajien 20-vuotiskonsertin. Olin ehdottomasti paikan nuorin, sillä muut taisivat olla minua ainakin 50 vuotta vanhempia. Mutta ei se mitään. Tunnelma oli mahtava ja laulut totta kai ihania - ovathan ne niitä rakkaita lauluja, joita sota-aikana kuunneltiin. Vaikken ole ollut vielä minkäänsortin tietoisuudessa Suomen sotien aikaan, haluan minäkin niistä osani ja ainoa keino on osallistua näihin mitä tunnelmallisimpiin muistokonsertteihin ja -tilaisuuksiin. 


Omia suosikkejani kappaleista ovat: (nimeä klikkaamalla pääset YouTubeen
kuuntelemaan kappaleen)

- Muistoja pohjolasta
- Kirje sieltä jostain
- Yö kerran unhoa annoit


Todella mukava ja lämminhenkinen sekä hauska(kin) konsertti. Ei tee kyllä yhtään pahaa viettää joskus aikaa itseään huomattavasti vanhempien ihmisten seurassa. Sitä ajattelee asioista jotenkin eri tavalla aina sen jälkeen ja osaa nähdä kiireisessä arjessa myös pienen tauon paikan. 

Ja oli kyllä ihan mielettömän halpa konsertti kun ottaa huomioon, että se kesti hieman yli kaksi tuntia, musiikki ja esiintyjät olivat loistavia ja väliajalla sai vielä kahvia ja perinteisen munkkirinkelin. Harvoin pääsee nauttimaan näin hienosta kokemuksesta näin halpaan hintaan. Kiitos! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: