lauantai 16. marraskuuta 2013

Kuinka sisustaisin tänä vuonna?

Joulu on siitä(kin) ihanaa aikaa, että silloin saa pistää sisustuksen ihan uusiksi ja kaivaa kaikki ihanat koristeet sun muut kaapeista. Itse tykkään lämpimästä joulukodista, vaikka muina aikoina vuodesta kotini sisustus onkin melko kalsea ja jopa väritön. Punaista siis luvassa tänäkin vuonna - johan sen blogini nimestäkin olisi saattanut arvata. :D

Olen selaillut viimepäivinä paljon ihania joulukuvastoja, joita postilaatikosta on tiuhaan tahtiin tipahdellut. Kaikilla firmoilla on kivat juttunsa, mutta erityisesti rakastuin Hobbyhallin kauniisiin samettiverhoihin. (Kuva on skannattu Hobbyhallin lehdestä)

Makuuhuoneeseen ostan valkoiset verhot ja tyynynpäälliset. 
Nyt onkin enää ongelmana, että ostanko valkoisten lisäksi myös punaiset. Makuuhuoneen joulusisustus on ajatusten puolesta täysin valmis (paitsi joululakanoita etsin yhä), mutta olohuoneen murheen aiheena ovat verhot. Viime jouluna ikkunassa roikkuivat mustat verhot viininpunaisella kukkakuvioilla, mutta en tiedä ovatko ne tämän vuoden juttu. Nuo punaiset samettiverhot näyttävät kovin kauniilta ja kiiltäviltä ja nyt todella houkuttaisi ostaa myös ne. 

Keittiössä meillä on lasipöytä, joka on sinänsä kiva, mutta toisinaan sitä todella kyllästyy pyyhkimään kaikki jälkiä sun muita tahmoja lasipinnasta ja siksipä ajattelin ratkaista asian tänä jouluna pöytäliinan avulla. Cellbesiltä löysin kivan vettä hylkivän pöytäliinan, joka toki sopii myös värinsä puolesta sisustukseen. ;)

Kuvakaappaus Cellbesin sivuilta.

Entäs sitten eteinen? No, siellä ongelmana ovat matot. Tällä hetkellä lattialla ovat kaksi tummansinistä kumipohjaista mattoa, jotka ovat todella loistavia tehtävässään, mutta eivät järin jouluisia. Sininen ei muutenkaan ole minun värini saatikka sitten jouluna. Jotexilta löysin kauniin väristä kuramattoa ja nyt mietin, että pitäisikö sijoittaa. Ja kyllä, 70€ (tarvitsen kaksi mattoa, siksi moinen summa) sijoittaminen opiskelijabudjetista on paljon. 
Toisaalta myös Hobbyhallissa on kaunis punainen matto ihan hyvään hintaan tarjolla.

Kuvakaappaus Hobbyhallin sivuilta.

Joko teitä pohdituttaa jouluinen sisustus? (:

6 kommenttia:

  1. Hei, Mulla on olohuoneessa ja makuuhuoneessa kummassakin yksi seinä punainen...sitä myöden myös täällä mennään joulu punaisella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kuulostaa ihanalta! Vitsi kun olisi oma kämppä niin varmaan itsekin maalaisin :D

      Poista
  2. meillä on sellanen tulipunanen perintömatto ollu aina tuvan lattialla. tänä vuonna se ei pääsekkään esille..

    VastaaPoista
  3. Meille taitaa tulla tänä vuonna melko vaalea joulu- toki punaisine mausteineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa!! :) Jonain jouluna minäkin sisustan vaalealla, mutta haluan ensin tästä kämpästä pois.

      Poista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: