maanantai 3. joulukuuta 2018

JOULUKALENTERI #3 / Parhaat tv-joulukalenterit


Tänä vuonna tv petti joulukalenterin osalta, sillä Maukan ja Väykän joulukalenteri on kaikkea muuta mitä tahdon nähdä. En vain ole koskaan voinut sietää eläimiksi pukeutuneita ihmisiä, joten käytännössä en siis antanut koko joulukalenterille edes mahdollisuutta. 

Aikuisen naisen joulukalenteri on ihan hauska, muttei aivan aja sitä lapsenmielelle suunnattua joulukalenterin ideaa, jota joka joulu kaipaan. No, onneksi olen ollut kaukaa viisas ja hankkinut DVD:lle niin The Joulukalenterin (joka myös tulee SUBilta), Tonttu Toljantereita sekä Histamiinin joulukalenterin (joka löytyy myös Areenasta). 

Tonttu Toljanterit ovat mielestäni kaikkien aikojen parhaita joulukalentereita. Ne ovat sekä samalla hauskoja, tunnelmallisia, että hellyyttäviä. Ne sijoittuvat oikeanlaiseen maisemaan ja kertovat itselleni tärkeistä joulun hahmoista. 

Kuva lainattu TÄÄLTÄ

Myös Histamiinin joulukalenteri on ihana, vaikka olenkin päässyt näkemään sen vasta paljon jälkeen ensiesityksen. 

Kuva lainattu TÄÄLTÄ
The Joulukalenteri on aivan omaa luokkaansa ja ehdottomasti aikuiseen makuun. Se on aina yhtä hauska ja oivaltava eikä siihen kyllästy koskaan. 

Kuva lainattu TÄÄLTÄ
Vuosien varrella on tullut peruskivoja joulukalentereita, jotka oli kiva katsoa kerran, mutta nämä yllämainitut ovat sellaisia, joita jaksaa katsoa uudestaan vuodesta toiseen. Tonttu Toljanteristakin on monta eri versiota, joten kyllästymisen vaaraa ei ole. 

Onko sinulla suosikki joulukalentereita?

2 kommenttia:

  1. Juuri omassa blogissani kirjoitin samasta asiasta. Tonttu Toljanteri on ykkönen! 🎅🏻
    Aikuisen naisen joulukalenteri on ihan kivaa vaihtelua. Maukkaa ja Väykkää katsoin ekan jakson. En syttynyt lainkaan. Minullakin on onneksi TT-dvd, mutta olisi kiva jos tulisi uutta vaikka ensi vuonna.

    VastaaPoista
  2. The Joulukalenteri on ikisuosikkini, jo vuodesta 1997 ja kun sen silloin näin oli ikää 6v. Onneksi nauhoitettiin vuonna 1998 talteen ja DVD on tietty nykyään hankittu ja joka vuosi pitää kattoa. Toljanteritv tykkään myös, varsinkin se ensimmäinen Joulupulma kalenteri on hauska, missä pukki menettää muistinsa. Näitten lisäksi katson joka vuosi dvdltä Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: